Hur man fixar: anslutningsfel – VALORANT HAS ENCOUNTERED A CONNECTION ERROR.

Hur man fixar: anslutningsfel – VALORANT HAS ENCOUNTERED A CONNECTION ERROR.

23 visningar
0
Pheromones

Om du stöter på “ANSLUTFEL – VALORANT har stött på ett anslutningsfel. Starta om denna klient för att återansluta. ” fel kan ha olika skäl.

Vanligtvis pekar det på ett ganska generiskt anslutningsfel, det kan vara serverproblem på Riot’s sida, men också ett problem med din anslutning – eller ofta din brandvägg!

Det finns ett par potentiella lösningar för detta problem:

 1. En av de vanligaste är bara att vänta, speciellt kring lansering och patch release är det möjligt att VALORANT-servrarna bara är upptagna.
 2. Vänta bara ett par minuter!
  Ofta den enklaste lösningen för problemet. VALORANT-servrarna är upptagna och du kan inte ansluta. Så vänta bara lite så kanske du kan komma in i VALORANT igen.
 3. Kontrollera din brandvägg! Det kan blockera VALORANT från att ansluta till nätverket.
  Har du anpassade brandväggar eller specifika Windows-brandväggsinställningar? Detta fel kommer också att visas när något blockerar anslutningen från spelet till VALORANT-servrarna. Om du har en aktiv brandvägg, se till att vitlista VALORANT och Vanguard Anti-Cheat!
  En PC-omstart kan också hjälpa här.
 4. Starta om ditt modem / router!
  Ett annat sätt att eventuellt fixa “ANSLUTNINGSFEL – VALORANT har stött på ett anslutningsfel” i VALORANT är att starta om ditt modem / router. Ta bara av strömmen i några sekunder och koppla in den igen.

Ett av dessa steg bör fixa det generiska “Anslutningsfel – VALORANT har stött på ett anslutningsfel.” fel för dig i bästa fall.

Pheromones
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *