Fishing Adventure och Otherworldly debut på Nintendo Switch

Fishing Adventure och Otherworldly debut på Nintendo Switch

8 visningar
0
Pheromones

Ultimate Games S.A. har nu släppt två nya spel på Nintendo Switch. Fishing Adventure är ett av de mest rankade fiskespelen under de senaste åren. Otherworldly är i sin tur ett förslag för älskare av skräck och hemskt äventyr.

Det polska företaget Ultimate Games S.A. ansvarar för konvertering och släpp av båda spelen på Nintendo Switch. Släppdatumet för Fishing Adventure och Otherworldly i digital distribution (Nintendo eShop) var 21 februari 2020.

Fishing Adventure

Skaparna av Fishing Adventure ger dig en avkopplande strategi för fiske. Spelare hittar här över 30 fiskarter och 7 stora fiske, som representerar de faktiska platserna från olika hörn av världen. Dessutom förbereds intressanta fiskeuppgifter och turneringar.

I november 2019 släpptes Fishing Adventure på PC. Spelet mottogs mycket väl av spelare – för närvarande överstiger gynnsamma recensioner på Steam-plattformen 90 procent. Detta är ett av de bästa resultaten som en fisketitel har fått under de senaste åren.

Fishing Adventure (Nintendo eShop):

https://www.nintendo.com/games/detail/fishing-adventure-switch/

Otherworldly

Den här titeln skapades för fans av okonventionell skräck. MrCiastku, en oberoende utvecklare, ansvarar för skapandet av Otherworldly. Det är bland annat känt för skräcken Shadows 2: Perfidia som också släpptes på Nintendo Switch.

Handlingen från Otherworldly ligger i mörka och mystiska fängelsehålor. Spelarens mål är att hitta guld och andra legendariska skatter. Spelet baseras främst på att undvika fällor och monster. Det är därför avgörande att undvika hot, som kan kräva mycket skicklighet och starka nerver.

Otherworldly (Nintendo eShop):

https://www.nintendo.com/games/detail/otherworldly-switch/

 

Pheromones
0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *