Final Fantasy XIV: Shadowbringers ‘Developer Diary Series börjar idag

Final Fantasy XIV: Shadowbringers ‘Developer Diary Series börjar idag

10 visningar
0
Pheromones

SQUARE ENIX® släppte idag det första avsnittet av ‘The Creation of FINAL FANTASY® XIV: Shadowbringers’, en helt ny utvecklingsdagboksserie som tar tittarna bakom kulisserna av den kritikerrosade MMOs senaste expansion.

Episode One: Telling a Tale’ fokuserar på utvidgningens lore och berättelse, med de kreativa sinnen bakom den mycket berömda titeln som tar en djupgående titt på inspiration och hemligheter som ledde till dess utveckling, med intervjuer med:

  • Naoki Yoshida (Producer and Director)
  • Banri Oda (World Lore Creator and Main Scenario Writer)
  • Natsuko Ishikawa (Main Scenario Writer)

För att se det första avsnittet av “Skapandet av FINAL FANTASY® XIV: Shadowbringers” kolla videon här under

Banri Oda och Naoki Yoshida

Hela serien kommer att bestå av sex avsnitt, var och en fokuserar på ett annat element i titeln med olika medlemmar i utvecklingsgruppen som beskriver det arbete som gjordes för att skapa spelet. Nya avsnitt släpps varje torsdag klockan 12:00 GMT.

Släppschemat för serien är som följer:

  • Avsnitt ett – 27 februari
  • Avsnitt två – 5 mars
  • Avsnitt tre – 12 mars
  • Avsnitt fyra – 19 mars
  • Avsnitt Fem – 26 mars
  • Avsnitt sex – 2 april

Följ YouTube-kanalen FINAL FANTASY XIV för framtida uppdateringar av “Skapandet av FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers” -serien: https://www.youtube.com/FINALFANTASYXIV

Förfrågande sinnen uppmanas att hålla ögonen på både Twitter och Facebook, med potentiella ämnen och stjärnor i framtida avsnitt som kommer att retas under de kommande veckorna.

Natsuko Ishikawa

Spelare som är nya i FINAL FANTASY XIV Online uppmanas att ladda ner en kostnadsfri testversion för att få tillgång till innehåll upp till nivå 35, skapa upp till åtta spelbara karaktärer och uppleva de olika spelbara tävlingarna, klasserna och jobb utan begränsningar för speltid. Nya spelare som vill uppleva gratisversionen kan registrera sig här: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial.

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers är den tredje utvidgningen för FINAL FANTASY XIV Online, och har fått universell kritisk uppskattning sedan den släpptes i juli 2019. Packad med slående nya miljöer, den nya pistolbrytaren och dansarjobben, Hrothgar och Viera-raser, Trust-system och mycket mer, det erbjuder spelare både gamla och nya hundratals timmars innehåll att utforska.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *