En ny Pokemon-snap kommer till Switch

En ny Pokemon-snap kommer till Switch

10 visningar
0
Pheromones

Under en speciell videopresentation av Pokemon Presents har The Pokemon Company avslöjat ett helt nytt Pokemon-spel för Nintendo Switch: New Pokemon Snap. Spin-off, som är baserad på kultklassikern Nintendo 64-spelet, innebär att ta foton av Pokémon på olika platser. Trots att det utvecklats ett lojalt efterföljande förblev det det enda spelet i sin under-serie i två decennier, även när kameran utrustade och rörelsekontrollutrustade system släpptes av Nintendo.

Den nya Pokemon Snap tar dig till öar med en mängd olika platser, inklusive djunglar och stränder, där du kan “forska olika Pokemon i deras naturliga livsmiljöer.” De bilder du tar i spelet kommer att bygga upp en Photodex, som utan tvekan liknar Pokedex från huvudserien Pokemon-spel. Företaget säger också att du kan upptäcka “nya, aldrig tidigare sett Pokemon-uttryck och beteenden” genom att göra det.

Den ursprungliga Pokemon Snap släpptes 1999 och mottogs väl av kritiker och fans. Vi räknade nyligen det bland våra favorit-spin-offs från Pokémon, och det är en som fans hoppats se göra ett slags comeback på Switch under en tid nu. Det nya spelet utvecklas av Bandai Namco Studios, som också har samarbetat med Nintendo på andra exklusiva serier som Super Smash Bros. Det finns hittills inget släppdatum.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *