Det tar ungefär 100 timmar att slutföra Valorants battle pass

Det tar ungefär 100 timmar att slutföra Valorants battle pass

11 visningar
0
Pheromones

Det är dags att återigen överväga hur mycket du värdesätter din tid. Valorants stridspass innehåller verkligen sin rättvisa andel spännande skinn och sprayer, men den verkliga frågan är om du kommer att kunna tjäna dem. Efter att ha jobbat sig igenom de tidiga nivåerna igår, upptäckte spelarna att varje nivå i stridspasset tar längre och längre tid att få, vilket tvingar spelare att lägga in mer och mer tid.

Efter att utvecklaren Riot Games skapade ett blogginlägg som säger att säsongen kommer att pågå i cirka två månader, tog det inte lång tid för spelarna att träna några snabba matematiker baserade på de dagliga och veckovisa utmaningarna och dela sina resultat om Reddit. Efter att en första uppskattning stängdes av Riot devs tillhandahölls en grov siffra på 100 timmar, vilket innebär att de flesta spelare kommer att behöva sätta upp 12 timmar i veckan om de vill tjäna Kingdom Melee-kniven som väntar i slutet.

För streamare är det kanske inte något problem, men för den genomsnittliga spelaren som arbetar på heltid är det en hel del att åstadkomma. Med tanke på att du kan köpa passnivåer med hjälp av Valorant-poäng är en potentiellt kynisk uppfattning att detta är ett försök att pressa ännu mer pengar ut från dem som köpte passet. Det är också värt att notera att de 12 timmarna inte bara är en generell mumling. Du måste vara säker på att du fullbordar uppdragen och spelar effektivt för att säkerställa tillräcklig upplevelse.

Valorant erbjuder dagliga och veckovisa utmaningar för att säkra XP, och i svaren på det inledande Reddit-inlägget bekräftade utvecklare att veckans uppdrag inte löper ut och kommer att erbjuda ökande erfarenhet när veckorna går, i ett försök att jämna ut takten. Det ställer emellertid frågan, att om utmaningarna ökar och nivåerna också gör det, varför inte bara ställa ett konsekvent erfarenhetskrav för varje nivå som de flesta slag passerar? I jämförelse med spel som Rocket League och Fortnite är Valorant’s mycket, mycket svårare att genomföra.

För att göra saken värre har Valorants veckoutmaningar inte fungerat som avsett, och många spelare ser deras framsteg återställas slumpmässigt mellan spel. Riot har erkänt problemet, men det kommer inte att hjälpa spelare som kanske redan kämpar för att möta den stora tid som krävs för att klara passet.

Med spelare som redan satsar pengar till spelet med ett köp av stridspasset hoppas vi att Riot kommer att hålla reda på framstegstakten och balansera detta och framtida pass för den genomsnittliga spelaren, och inte de få som kan göra många timmar vardera varje dag. Vi måste se hur denna första genomgång spelas ut, men de framsteg som gjorts kan komma att påverka många beslut om att köpa in till nästa.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *