Call of Duty: Warzone ser en ökning av fuskare under säsong fyra

Call of Duty: Warzone ser en ökning av fuskare under säsong fyra

1 visningar
0
Pheromones

Nära början av när Call of Duty: Warzone lanserades, hade Battle Royale ett stort hackingproblem. Fuskare fanns i nästan varje lobby, på PC, och utbröt förödelse på spelarbasen under det som verkade vara månader. Men efter ett skrik från samhället ökade Infinity Ward dess anti-cheat protection services. Ända sedan detta inträffade runt säsong tre har fuskproblemet varit ganska milt. Men nyligen har hackare lagt upp sitt spel och körs högt i säsong fyra av Warzone.

Fuskare dröser in på Warzone

Om du har spelat några Warzone-matcher på PC under de senaste veckorna har du utan tvekan stött på fuskare. Av någon anledning blir hackning mer skicklig på att kringgå Infinity Ward’s anti-cheat-programvara. Enligt flera experter i samhället härstammar denna ökning av fusk genom att hackare kan kringgå Warzons telefonverifieringspolicy.

Efter att Infinity Ward tog fusk mer allvarligt implementerade det en SMS-tvåstegsverifiering. Detta betyder i huvudsak att du måste ha ett fungerande telefonnummer kopplat till ditt Warzone-konto. Medan denna process fungerade i en månad eller så, har hackare nu utvecklat billiga fusk för att lätt undvika legitim verifiering. I grund och botten kan hackare använda fusk tills de är förbjudna för bara några få dollar och fortsätter att upprepa denna cykel.

Så som ett resultat finns det en enorm tillströmning av fuskare i säsong fyra av Warzone. Flera personligheter med stora namn i samhället har talat om att deras lobbier har fyllts med fler hackare än vanligt den senaste veckan. Nu vet vi varför.

Infinity Ward har ännu inte kommenterat SMS-verifieringsproblemet eller ökningen av fuskare. Emellertid tog utvecklarna snabba åtgärder förra gången hackning var så mycket av ett problem. Förhoppningsvis gör de samma sak den här gången och vi har en resolution under de kommande veckorna.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *