Call of Duty Warzone-fusk gör spelet ospelbart

Call of Duty Warzone-fusk gör spelet ospelbart

134 visningar
0
Pheromones

Free-to-play multiplayer-spel har en tendens att ha många fuskare eller hackare. Generellt sett, när ett nytt spel är ute, är det allmänna fuskproblemet uppenbart. Samma sak hände med Fortnite och Apex Legends Before. Fusk är globalt, men särskilt fusk som kommer från asiatiska servrar är utbredd. Denna fråga var så problematisk att PUBG var tvungen att regionlåsa flera asiatiska servrar eftersom de förstörde spelet även på olika servrar. Call of Duty Warzone är inte annorlunda i denna fråga. När vi tittar på den aktuella situationen ökar fusk och gör spelet ospelbart.

Warzone Fuskare

Call of Duty Warzone passerade 30 miljoner spelare på två veckor. Detta är en galen mängd nedladdningar på så lite tid och öppnar dörren för fuskare. Eftersom det inte finns något permanent förbud för hårdvara i spelet, kan fuskare bara öppna ett nytt konto och fortsätta spela spelet.

Regionväxling är också lätt och dessa fuskare kan gå in på andra servrar och förstöra spelet för andra regioner också. Spelens anti-cheat är inte nytt eftersom det genomfördes med lanseringen av Call of Duty Modern Warfare. Call of Duty Modern Warfare hade dock inte 30 miljoner spelare i spelet.

I ovanstående video kan du se hur dessa fuskare ser sin skärm. De kan se var alla spelare är i en match. Det finns ytterligare hack som används. När vi tittar på spelet för närvarande kan vi hitta hundratals rapporter om spelare som dödats av fuskare. Det finns fusk som:

Det finns fusk som:

  • speed hacks
  • aimbots
  • no recoil hack
  • wallhacks

När spelet fortsätter att växa kommer fler fall att öka när fuskare hittar kryphål i spelet, som var fallet med Apex Legends.

Hur man rapporterar en fuskare i Warzone

Det är ganska lätt att rapportera en fuskare. Spelare kan rapportera dessa fuskare om de går över till sin vy och klickar på “REPORT PLAYER”. Förhoppningsvis kommer Infinity Ward att vara proaktiva i detta avseende liksom Raven Software och Treyarch.

Men som vi har sagt tidigare måste Activision göra en bättre fuskmotor för spelet för närvarande för att förhindra incidenter som de asiatiska servrarna som fusk som vi såg i PUBG.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt