Bright Memory: Infinite’s FPS / Action Hybrid Gameplay är ett måste att titta på

Bright Memory: Infinite’s FPS / Action Hybrid Gameplay är ett måste att titta på

2 visningar
0
--Annons--

Utvecklaren FYQD-Studio hänvisar till sin kommande uppföljare Bright Memory: Infinite som en “snabb-snabb sammansmältning av FPS och action”, och det är verkligen en lämplig beskrivning baserad på spelet som visas i sin helt nya trailer idag.

Bright Memory: Infinite’s strid mesh traditionell fotografering med combo-baserade svärd swipes och brutala melee finish. Det är inte ett helt unikt koncept (tänk Shadow Warrior), men det är en design som inte alltid känns helt flytande i praktiken. Självklart måste vi vänta tills vi har upplevt ett Bright Memory: Infinite innan vi vet om det har spikat fusionen, men det här nya materialet är verkligen lovande.

När det gäller inställningen sker Bright Memory: Infinite i en futuristisk metropol cirka 2036. Det är en värld där ett konstigt fenomen har föranlett Science Research Organisation (SRO) att skicka agenter till olika regioner för att undersöka. Därefter upptäcks att ursprunget till dessa konstiga händelser är kopplade till ett arkaiskt mysterium.

Förutsättningen är en fortsättning på det ursprungliga Bright Memory-spelet, helt enkelt kallad avsnitt 1. Detta släpptes i Early Access redan i januari 2019, men har ännu inte slutförts. Och det kommer faktiskt inte att vara – FYQD Studio har förklarat att utvecklingsinsatserna kommer att skifta till Infinite och avsnitt 1 kommer att fungera som en testbädd för experimentella idéer.

Som ett resultat kommer alla som köpte avsnitt One att få Infinite gratis när det släpps.

Du kan kolla dagens trailern nedan.

Bright Memory: Infinite kommer att lanseras på PS4, Xbox One och PC. Inget släppdatum har slutförts.

Dela!

0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *