Bigscreen har nu filmer på begäran i “Movies & Events” uppdatering

Bigscreen har nu filmer på begäran i “Movies & Events” uppdatering

15 visningar
0
Pheromones

Bigscreen, den sociala VR-visningsplattformen, introducerade betalda filmer i slutet av förra året så att du kunde köpa en biljett för att gå med människor i att titta på ett antal 2D- och 3D-filmer vid bestämda tidpunkter, fungerar mer eller mindre som en fysisk biograf. Även om du fortfarande kommer att kunna göra det genom speciella engångsevenemang, lägger Bigscreen till filmvisning på begäran i listan idag, så att du kan titta på dess katalog med filmer när du vill.

Bigscreen-uppdateringen “Filmer & händelser” lanseras idag och ersätter effektivt uppdateringen “Bigscreen Cinema” från december 2019, vilket förde första gången veckofilmer till plattformen som är tillgängliga vid kontinuerliga, fasta tidsluckor.

En katalog med dussintals 2D- och 3D-filmer kommer nu att finnas tillgänglig på begäran, som inkluderar möjligheten att styra uppspelning som du skulle göra för någon strömningstjänst. Det nya on-demand-systemet ger dig 48 timmar att avsluta den valda filmen när du har startat den och kommer att finnas tillgänglig i upp till 10 länder från $ 3,99 per film. Kolla in Bigscreens katalog över filmer här för mer.

För tillfället är uthyrningsteatrar privata, men studion säger att du snart kommer att kunna vara värd för din egen offentliga filmvisning, förutsatt att alla betalar sin egen individuella hyran.

Plattformen är också ny, den nya händelser-menyn, som innehåller en lista med händelser, live nedräkningstimrar och antal personer som är intresserade av evenemanget. Dessa engångshändelser gör att du kan titta på saker som speciella filmvisningar, raketlanseringar, sportevenemang och andra liveströmmar med vänner och alla andra på plattformen. Även om vissa evenemang är gratis, säger Bigscreen att filmevenemang kräver betalda biljetter, som börjar på $ 3,99 och varierar från land till land.

Pheromones

Bigscreens unika vädjan är dess förmåga att spegla en användares skrivbord och dela det med andra människor, effektivt att låta någon kasta sitt eget tittande (eller spel) parti. Detta är bra och bra för din standarduppsättning SteamVR-kompatibla headset, som har tillgång till ett skrivbord i första hand, men Oculus Quest- och Go-användare måste hoppa igenom några få hoppar först för att få den speciella funktionaliteten att fungera, vilket gör ny on-demand videofunktion som är mycket viktigare.

Observera att Oculus stängde av sin egen videoköp och uthyrningstjänst 2018 på grund av den brist på konsekventa intäkter, så vi hoppas att Bigscreen med den nya uthyrningstjänsten kan knäcka koden för att göra en hälsosam och levande tjänst som inte faller till vägen. Sedan juli förra året har alla användare kunnat titta på utvalda live-TV-kanaler gratis, även om hyreservicen on-demand sätter företaget i en bra position att förstå var användarna spenderar sin tid, och ännu viktigare, sina pengar.

Bigscreen stöder Oculus Rift, HTC Vive, Valve Index, alla Windows VR-headset, Oculus Quest och Oculus Go. Ta reda på hur du laddar ner det gratis här.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *