Battlefield 6 bör återvända till en modern miljö

Battlefield 6 bör återvända till en modern miljö

10 visningar
0
--Annons--

EA har bekräftat Battlefield 6 för PlayStation 5 och Xbox Series X, och det är dags för franchisen att återgå till en modern miljö.

När det gäller FPS-franchisetjänster är det svårt att bestrida Battlefield som en av Goliat. Även om det saknar samma framgångsnivå som Call of Duty-franchisen, har Battlefield konsekvent levererat stora, djärva matcher för fans som vill ha något som är lite mer komplicerat än den typiska run and gun-gameplayen. Men om det någonsin fanns en tid för Battlefield 6 att se franchiseföretagets återgång till en modern miljö, så är det nu.

Battlefield 6 bekräftas för PS5 och Xbox Series X, vilket gör spelet till en oundviklighet. Medan fans länge väntat på en återkomst till Bad Company, börjar då Bad Company 3 kännas mer som en dröm än en möjlighet. Men det betyder inte att EA måste undvika den moderna miljön helt. Battlefield 3 anses fortfarande vara en av de bästa inläggen i franchisen fram till idag, och det finns många fans som skulle välkomna en remaster av spelet.

Dela!

0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *