Baby Wario är tillbaka … i Dr. Mario World

Baby Wario är tillbaka … i Dr. Mario World

2 visningar
0
Pheromones

Vi har ett annat barnbarn på händerna. Vem visste att Baby Wario var så smart? Uppenbarligen inspirerad av det hårda arbetet och ansträngningarna från Dr. Baby Mario, Dr. Baby Luigi, Dr. Baby Peach och Dr. Baby Rosalina, bestämde han sig för att gå till medicinska skolan för att göra något av sig själv och hjälpa till att undertrycka viruset i Dr. Mario World. Han kommer att gå med i listan den 26 juni 2020.

Det finns inget ord om vad hans förmågor kommer att bli ännu. Men han håller en magnet så kanske han kommer att locka något som han gjorde i Yoshi’s Island DS. Vi vet om några dagar. Under tiden är här den officiella tweeten som bekräftar hans beslut att gå med i praxis.

På tal om Yoshi’s Island DS, det var Baby Warios enda utseende före den kommande Dr Mario World-debuten. I det spelet skulle han använda sin magnet för att flytta lådor eller plattformar och samla mynt.

Dr Mario World är tillgänglig för Android- och Apple iOS-enheter. Andra nya tillägg till praxis inkluderar Dr. Dolphin och Dr. Goomba Tower.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *