Assassin’s Creed Valhalla Gameplay!

Assassin’s Creed Valhalla Gameplay!

73 visningar
0
Pheromones

Efter ett utlåtet tillkännagivande avslöjade Ubisoft Assassin’s Creed Valhalla, nästa inträde i den långvariga serien, med ett släppdatumfönster för semesterperioden 2020 för PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC exklusivt på Epic Games Store och Ubisoft Store, Google Stadia och UPlay+.

Ubisoft avslöjades vid sidan av en filmisk trailer med en inblick i den nya miljön och karaktärerna, och Ubisoft bekräftade att Valhalla kommer att vara i Europa på nittonhundratalet, när spelarna tar rollen som Eivor, en Viking raider som leder sina människor ut från Norge och in i kungadömen av England. Valhalla utvecklas på Ubisoft Montreal, som tidigare utvecklade Assassin’s Creed IV: Black Flag and Assassin’s Creed Origins, med över ett dussin Ubisoft associerade studior som också bidrar till det nya spelet.

Gameplay – Settlements, raids, anpassning

Medan trailern inte visade direkt spel, eko många av dess scener de nya tillägg som Valhalla gör till franchisets spel.

Den öppna världsmiljön i Englands mörka åldrar och vikingakulturen kommer också att föra med sig några viktiga element i Valhallas spel, kanske framför allt Viking-bosättningen Eivor leder.

Valhalla-speldirektör Ashraf Ismail berättade i förhållande till Black Flag’s Inagua-bosättning och till och med Ezios Assassin’s Creed II-villa, inför tillkännagivandet mer om hur viktig bosättningen är för Eivors historia, liksom hur spelet av det kan se ut tycka om.

”Bosättning är en viktig funktion i spelet. Det är helt fantastiskt vad vi försöker uppnå med det. Vi vill att du ska känna att det här är ditt hem, att du bygger, att mycket av det du gör i spelvärlden i slutet av dagen kommer att matas in i bebyggelsen så att den kan växa , det kan blomstra. Vi har massor av byggnader som människor kan bygga. Varje byggnad har sitt eget speländamål, sade Ismail.

”Det finns en hel del ansträngningar för att se till att spelare kan känna att det här hemmet som de utvecklar verkligen är meningsfullt för dem. Det är meningsfullt för resan de är på. De människor som de bjuder in till sin bosättning har mening för dem. Massor av händelser och saker händer baserat på hur du bestämmer dig för att odla denna plats. Det är verkligen kärnan i spelets upplevelse. ”

Naturligtvis kommer Eivor att behöva lämna sin bosättning och ge sig ut i världen för att uppleva den i äkta Assassin’s Creed-stil, och Valhalla introducerar också fler justeringar där.

Införandet av vikinga’s långskepp pekar på marinstrid, som detta utvecklingsgrupp var banbrytande i Black Flag, medan Eivor också kommer att kunna leda sina människor på raids från vattnet för att samla resurser och pengar.

Valhalla kommer också att uppdatera striden som såg en större revision i Origins, och introducerar dubbla vapen mot ett utlovat “större utbud av fiender än någonsin tidigare.”

Och Valhalla kommer att bygga upp vad Assassin’s Creed Odyssey erbjöd när det gäller spelanpassning. Förutom att spela Eivor som manlig eller kvinnlig, kommer spelare också att kunna anpassa Eivors hår, tatueringar, kläder, krigsmålning och redskap. Samtidigt måste val göras i berättelsen, inklusive dialogval och “politiska allianser” som kommer att påverka Valhallas värld.

Assassin’s Creed Valhalla på PS5 och Xbox Series X

Assassin’s Creed Valhalla kommer att vara det första inträde i serien som utnyttjar PS5 och Series X, och Ismail talade till hur de nya konsolerna hjälper till att få Valhallas värld till liv för vad som är tänkt att vara ett “flaggskepp” Ubisoft-spel på nästa genkonsol.

“Assassin’s Creed har alltid varit engagerad i ny teknik eftersom våra ambitioner med dessa spel och dessa världar är att leverera den mest uppslukande upplevelsen som vi möjligen kan. Så när det finns ny teknik, vi är väldigt öppna för det, vår programvara är mycket öppen för den. Vår programvara är öppen för det, ”sade Ismail. “Assassin’s Creed Valhalla är tänkt att vara ett flaggskeppsspel för nästa gen för Ubisoft, så vi är ganska glada.”

“Att ha betydligt snabbare lastningstider innebär effektivt att vi kan ta bort en del av friktionen i nedsänkning som vi försöker följa. Vi försöker bygga de mest uppslukande upplevelser vi möjligen kan, så att ha extremt snabb lastning hjälper oss mycket med det. Dessa världar, de mörka åldrarna i England och Norge, dessa är hisnande, levande världar. Så att kunna driva dem till en otrolig potential är underbart för oss, ”sade han.

Pheromones

Berättelse och värld

Som trailern indikerar kommer Eivors resa att ta dem och deras vikings samhälle från Norge över Nordsjön till de fyra kungariket England. Samtidigt som alla dessa territorier kommer att utforskas på något sätt i Valhalla, antydde Ismail att det finns några överraskningar i väntan.

”Du kan faktiskt ganska dynamiskt gå tillbaka till Norge när du vill. Och Norge är ganska hisnande. Vi har de fyra riken inom England, Wessex, Northumbria, East Anglia, Mercia. Det är en ganska stor del av England, sa han. “Det finns andra överraskningar som jag inte kommer att förstöra, men vår ambition har varit att leverera Viking-upplevelsen, Viking-fantasin inom Assassin’s Creed-världen.”

Bland oppositionen Eivor och vikingarna kommer att möta är saxiskt motstånd, nämligen i form av kung Aelfred av Wessex.

Naturligtvis, eftersom det är ett Assassin’s Creed-inträde kommer det förmodligen att finnas några bindningar till den moderna historien som finns i hela serien, såväl som mer om Templar och Assassins historia, men vad det kommer att vara är ett mysterium tills vidare.

Inkludering av Norse Mythology

Ett märkbart ögonblick i trailern är att den visar Eivor som till synes upptäcker den norröna guden Odin på slagfältet, som sedan förvandlas till en korp och flyger bort, ett gott omen mitt i striden.

Betyder det att de norröna gudarna kommer att vara starkt in i Valhallas berättelse, särskilt med tanke på namnet? Medan Ismail förståeligt vis inte ville utforska berättelsen, sade han att norrländska mytologifigurer och trosuppfattningar verkligen är en del av spelet eftersom Eivors andlighet och deras tro på dessa gudar är mycket en del av deras och vikingarnas dagliga liv.

”De nordiska övertygelserna och den norröna mytologin var en vardaglig del av kulturen. Och det är på det sättet vi närmar oss det, från en känsla av den grundade historien för vikingarna och det norra folket, ”sade Ismail. ”Vi berättar också en personlig historia om Eivor. Så Eivors perspektiv på världen, det här är en typ av vad som antyds i den trailern, hur Eivor kommer att ta ett tecken eller se något och sätta sin egen snurr på den.

”Det är en viktig del av Eivors resa genom denna värld, men signalen [från Odin i trailern] var de nordiska människorna, deras trosstrukturer, att mytologin själv var en del av vardagen.

Förbeställning, Season Pass DLC och Special Edition Info

Assassin’s Creed Valhalla kommer att ha en säsongskort av DLC Ubisoft har ännu inte detaljerat, men spelet kommer att finnas tillgängligt denna semester i flera former, inklusive standardutgåvan. De andra versionerna inkluderar:

  • Assassin’s Creed Valhalla Gold Edition: the base game and the season pass
  • Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition: the base game, the season pass, and the ultimate pack, which includes exclusive customization content, like the Berserker Gear Pack, the Berserker Settlement Pack, the Berserker Longship Pack, and a set of Runes used to improve weapons and gear.
  • Assassin’s Creed Valhalla Collector’s Edition: everything included in the Ultimate edition, plus a replica of Eivor and her longship (30 cm height), a collector’s case, a steelbook, a numbered certificate of authenticity, a Viking statuette of Eivor with his raven and Dane axe (5 cm high), exclusive lithographs, and a selected soundtrack. This version will only be available on the Ubisoft store.

Förbeställning av Assassin’s Creed Valhalla kommer att ge spelarna ett extra uppdrag vid lanseringen, The Way of the Berserker, som får Eivor att gå med i en legendarisk norrön Berserker på en hämndsökning.

Pheromones
0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *