25 minuter av obehandlat och oredigerat Cyberpunk 2077 Gameplay

25 minuter av obehandlat och oredigerat Cyberpunk 2077 Gameplay

2 visningar
0
Pheromones

25 minuter av obehandlat och oredigerat Cyberpunk 2077-spel har hittat sin väg online efter förra veckans b-roll-bilder.

Som tidigare nämnts tillät CD Projekt Red nyligen ett mycket begränsat antal media att prova Cyberpunk 2077, och cirka 15 minuter med ‘press’ 4K b-roll-bilder släpptes tillsammans med en ny officiell trailer. Med tillmötesgående till Eurogamer gav detta imponerande 4K-film ett glimt på några av karaktärerna och striden i titeln.

Vi har nu ännu mer b-roll-bilder som användes av journalister i deras förhandsgranskningar. Liksom med bilderna som nämnts ovan har dessa bilder också tagits med i den nya trailern men erbjuder rått och oredigerat spel utan kommentarer. Bara luta dig tillbaka och njut.

Som tidigare nämnts körde förhandsgranskningen med en upplösning på 1080p på en NVIDIA RTX 2080Ti-driven installation med DLSS 2.0 aktiverad. Vissa strålspårningseffekter möjliggjordes i form av skuggor, omgivningslucka och indirekt belysning (Ray Traced Diffuse Illumination).

Cyberpunk 2077 kommer att släppas den 19 november för PC och konsoler. Som bekräftats av CD Projekt Red kommer spelet att spelas på både nuvarande och nästa genkonsol, och en “större” PS5 / Xbox Series X-uppgradering planeras för närvarande för en release nästa år. De som har köpt Cyberpunk 2077 på de nuvarande genkonsolerna kommer att få den uppgraderade PS5 / Xbox Series X-versionen gratis.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *