15 bästa enspelarsinriktade videospel från 2020

15 bästa enspelarsinriktade videospel från 2020

18 visningar
0
Pheromones

Du behöver inte alltid hoppa in på online spel och gå igenom ett spel med andra spelare. Visst är det trevligt att gå med en kampanj med en vän eller två, men ibland behöver du bara njuta av ett videospel själv. Antingen efter en hård dag på jobbet eller en lång session i skolan, att ställa in till en fantasivärld och gå igenom ett videospel kan vända saker och ting. Om du är ett fan av enspelarsinriktade videospel och vill ha vad du kan förvänta dig för 2020, så har vi dig täckt. I den här listan kommer vi att visa upp några av de mer förväntade videospel som släpps under det kommande året.

The Last of Us Part 2

En häftklammerfranchise för Sony PlayStation 4, The Last of Us, får en ny del. Uppföljaren kommer ut och den kommer att få fram samma karaktärer som vi blev förälskade i i det första videospel. Ställ in år framöver där Ellie har gått från ett barn till en ung vuxen lever livet normalt. Även om det fortfarande finns det växande hotet från det zombie-liknande viruset som förvandlas till sinnelösa fientliga varelser, verkar det som att det största hotet i denna värld är att motsätta sig mänskliga grupper. Historien för uppföljaren är mer eller mindre fokuserad på en kultliknande grupp, men vi är fortfarande relativt mörka på deras motiv.

Efter att Ellies kärleksintresse har fångats och till synes dödats, beslutar vår huvudsakliga huvudperson att inleda en hämndresa. Drivs av hat, kommer Ellie att ta på sig gruppen även om oddsen inte är i hennes fördel, men lyckligtvis kommer hon att ha lite hjälp på vägen. I en trailer släppt under Sony State of Play i september 2019 får vi bekräftelsen på att Joel inte bara är levande utan villig att sätta sitt liv på linjen igen för att hjälpa Ellie på hennes resa.

Om du följer en kampanj med en spelare för att gå vilse inom, kan du inte gå fel med The Last of Us Part II. Med det sagt måste du ha spelat den första delen för att få bakgrunden till världen och några av huvudpersonerna. Lyckligtvis är spelet tillgängligt på PlayStation 4 och det är en otrolig resa att gå igenom.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel

Under Nintendos E3 2019 direktuppladdning fick vi en överraskande avslöjning av en uppföljare till The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Den ursprungliga titeln var en enorm hit när den först släpptes på Nintendo Wii U och senare för Nintendo Switch. Detta var båda ett allmänt väl mottaget action-äventyr i öppen värld tillsammans med att vara en solid delbetalning till The Legend of Zelda-franchisen. Hur som helst, under de sista stunderna av Nintendos E3 2019 Direct, fick vi avslöjandet av The Legend of Zelda: Breath of the Wild-uppföljaren. Den har för närvarande inga detaljer om vad vi kan förvänta oss annat än den lilla teaser-trailern som visar Link och Zelda som vågar sig ner i djupet nedan där något har vaknat. Vi förväntar oss att samma öppna värld kommer att vara fri att utforska, men kanske nya områden dyker upp. Med den första utbetalningen av denna Breath of the Wild-serien som en enspelares älskade hit, har vi stora förhoppningar om att Nintendo kommer att kunna leverera en liknande upplevelse med uppföljaren.

Cyberpunk 2077

CD Projekt är känt för sina verk med The Witcher-serien som började hela vägen tillbaka 2007 och inte slutade förrän 2016. Nu när The Witcher-spelserien har slutat har mer fokus lagts på deras kommande projekt, Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 är en öppen världs-RPG som är inställd i en avlägsen framtid. Uppenbarligen kommer den kommande titeln också att vara massiv och den största öppen världstitel som utvecklarna någonsin har arbetat med. Som ett resultat kan vi förvänta oss en lång berättelse, en sömlös fylld miljö i öppen värld tillsammans med otaliga uppdrag att slutföra. Från spelet som vi hittills har sett för spelet kommer denna science fiction-baserade värld att få spelare att utforska en massiv stad och finjustera sin karaktär med nya användbara förstärkningar. När allt kommer omkring är det inte lätt att vara en legosoldat och du behöver alla fördelar du kan få när du tar på dig nya udda jobb.

Utvecklingsteamet har visat sig vara ganska ambitiöst med The Witcher-serien och vi hoppas att studion kan ge ytterligare en otrolig upplevelse med den kommande versionen. Under tiden rekommenderar vi att du tittar på de spelfilmer som hittills släppts när det gäller Cyberpunk 2077 eftersom det ger en fantastisk blick i spelvärlden och några av de stridsmekaniker du kommer att ha när du går igenom olika uppdrag.

Watch Dogs: Legion

Watch Dogs får en tredje utbetalning år 2020, så kallad Watch Dogs: Legion. Videospelet kommer att vara baserat i London den här gången då DedSec letar efter att ta ut en ny regim som har kontroll över Storbritannien. Detta är fortfarande en action-äventyrstitel med en ny öppen värld att utforska, men det är en stor förändring som spelfranchisen fokuserar på för den kommande titeln. Istället för att spelare ska gå igenom kampanjen som en speciell karaktär har Watch Dogs: Legion spelare som byter igenom karaktärer. Ubisoft, som tillkännagavs E3 2019, visade upp spelet där spelare ständigt rekryterar NPC: er till DedSec och det är genom dessa rekryter som spelarna kommer att kunna byta mellan dessa karaktärer för sina unika kompetensuppsättningar.

Som ett resultat kan spelare gå in i ett uppdrag som en stor brute fokuserad på kraft till en liten gammal farmor som är skicklig med olika prylar. Valet är ditt, men vet att dessa karaktärer kan bita i dammet. Som ett resultat, om en karaktär avlivas under striden, är de inte längre tillgängliga vilket innebär att du kanske måste gå ut och hitta en ersättning. Det verkar vara ett ambitiöst val av speldesign och vi vill gärna pröva.

Resident Evil 3

Capcom har flera anmärkningsvärda videospelfranchiser men en av de största är Resident Evil. Franchisen har funnits i årtionden och sedan sent har utvecklingsstudion gått tillbaka och gjort om sina tidigare originalbetalningar. Efter att ha gjort en nyinspelning och remastered utgåvor av Resident Evil, hade fansen vädjat för Capcom att gå tillbaka och göra samma sak för sin uppföljare, Resident Evil 2.

Grätterna hördes och vi fick en massiv remake av efterföljande delbetalning 2019 som har lett till skapandet av en Resident Evil 3-remake. Ursprungligen släppt 1999 kommer vi snart att få chansen att spela upp Resident Evil 3 på moderna konsoler, förbättrad bildvisning och ny mekanik. Om du inte kommer ihåg den ursprungliga utbetalningen sker Resident Evil 3 under samma tid som Resident Evil 2. Spelare kommer att gå in i rollen som S.T.A.R.S-officer Jill Valentine när hon försöker komma ut från Raccoon City.

Medan hela staden är i nöd på grund av T-Virus-utbrottet, måste spelare noggrant manövrera runt staden, lösa pussel och göra mening ur den plötsliga pandemin. De klassiska Resident Evil-titlarna har alltid varit fantastiska enspelares överlevnadsskräcktitlar och vi är säkra på att den tredje delen kommer att lämna spelare ivrigt att vänta på fler remakes.

Animal Crossing: New Horizons

Det finns en stor fanbas för Animal Crossing och med varje ny del kommer en flock av spelare som vill hämta en kopia. Animal Crossing: New Horizons var ett spel som ursprungligen planerades för att lanseras 2019, men som sedan har skjutits tillbaka för 2020. Titeln fungerar liknande de tidigare delbetalningarna, där spelare bygger upp ett samhälle och lever det dagliga livet. Men det finns några nya mekaniker som att skapa dina egna verktyg genom de resurser du samlar in. På samma sätt är det här spelet inställt på en ö som du måste städa upp och hantera. När du väl har allt i ordning kommer du långsamt att bygga upp en gemenskap att interagera med. Denna spelserie har huvudsakligen behållit samma mekanik och mål, men med den här senaste delen verkar det vara ett inflytande från Harvest Moon-franchisen.

Doom Eternal

Om du inte redan har det, rekommenderar vi starkt att du tittar på Doom, remaken 2016 eftersom det var en solid enspelarupplevelse som följer ett actionfokuserat spel mellan en rymdsmarin, känd som Doom Slayer, som kämpar mot ett sortiment av demoniska krafter i Plats. Det är ganska det älskade spelet och år 2020 ger utvecklarens ID mjukvara lite mer action för spelare att gå igenom med Doom Eternal. Medan det ursprungligen var planerat att lanseras 2019, slutade Doom Eternal att skjutas tillbaka till mars 2020 för att få fram en gedigen spelupplevelse. Detta borde komma som några välkomna nyheter, eftersom det innebär att det finns mindre chans att du kommer att stöta på något spelbrytande fel.

Hur som helst kommer spelarna att ta på sig rollen som Doom Slayer som inte har slaktat demoner. Efter en demonisk invasion träffar jorden kan Doom Slayer vara mänsklighetens sista hopp om överlevnad. Du kommer tillbaka på jorden och tar bort alla onda du stöter på och bäst av allt, det är en upplevelse med en spelare. Med det sagt finns det multiplayer-spellägen med ett som lätt sticker ut. Utvecklingsstudio-id Programvara kallar det Invasion, ett spelläge där en annan spelare kan delta i din kampanj som en demon för att kämpa mot dig när som helst. Detta kommer att lägga till lite slumpmässighet i ditt spel eftersom du kan stöta på en mer skicklig fiende, men det är värt att nämna att detta spelläge kan stängas av.

Pheromones

Final Fantasy VII Remake

En av de största Final Fantasy-titlarna som har släppt är äntligen att få sin mycket förtjänta remake. Final Fantasy VII har ryktats om att ommaster, startas om och ombildas i flera år. Fans har vädjat för Square Enix att återvända och ge spelet en ordentlig ansiktslyftning efter dess första utgivning på PlayStation, men det är först nu med PlayStation 4 som vi äntligen kommer att se den ominspelningen bli verklighet.

Square Enix hade avslöjat att denna nyinspelning också skulle återvända de viktigaste medlemmarna i den ursprungliga produktionen. På samma sätt skulle det vara några förändringar som att göra spel mer av en action-RPG snarare än den standard turn-baserade RPG som vi har sett från den ursprungliga titeln.

Medan berättelsen kommer att återberätta den ursprungliga berättelsen, kommer remaken att släppas episodiskt. Enligt rapporter berodde beslutet att gå med en episodisk utgåva helt enkelt på att utvecklare inte skulle tvingas göra några nedskärningar. Dessutom beslutade studion att släppa den turbaserade RPG-komponenten för en snabbare action-RPG-upplevelse.

Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx kanske inte är Half-Life 3 som de flesta av oss har väntat på, men vi fick en ny del i Half-Life-universum. Videospelet följer efter händelserna i Half-Life men före Half-Life 2 där spelarna tar rollen som Alyx Vance. Med hjälp av sin far, Eli Vance, är Alyx i uppdrag att slå tillbaka mot Combine. Det är också ett unikt tag i Half-Life-franchisen, eftersom spelet endast är VR-baserat.

Valve utvecklade Half-Life: Alyx för att vara ett virtual reality-spel så de av er som ville ha ett traditionellt Half-Life-spel kan bli besvikna, men spelet som hittills visats kan svänga dig mot att ta fram en kopia. Naturligtvis, med det sagt, kommer du att behöva ett PC-kompatibelt VR-headset som Oculus Rift tillsammans med att ha en dator som kan köra VR-videospeltitlar. Med det sagt kommer du också att upptäcka att spelet kommer att behålla en hel del av samma komponenter från franchisen som utforskning, action och pussellösning.

Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers-videospel förutsågs för ganska mycket eftersom Square Enix och utvecklingsgruppen vid Crystal Dynamics har hållit ett tätt lock på vad spelare kan förvänta sig. Tack och lov fick vi vår första titt på spelet under E3 2019 där vi fick veta att detta är en ny unik berättelse som kommer att innehålla en hel mängd Marvel-karaktärer och kan avnjutas i din egen takt snarare än att arbeta med vänner. Innan vi går för oss själva tar Marvel’s Avengers en historia som börjar på A-Day, ett ögonblick i historien som var tänkt att vara festligt. Jordens mäktigaste hjältar avslöjade sitt nya huvudkontor i San Francisco, men efter en katastrofal händelse som lämnar staden förstörda och kapten Amerca tar regeringen det i sina egna händer för att förbjuda superhjältar.

Hämnarna har upplösts och åren går men ett nytt hot på jorden verkar lämna hämnarna att slå sig tillbaka och börja sin strävan att inte bara rädda mänskligheten utan ta reda på den skyldige som kan ha orsakat den ursprungliga händelsen. Som nämnts finns det ett antal karaktärer i spelet som du kan ta rollen som, men det är värt att notera att nya karaktärer och innehåll redan planeras gratis tillsammans med betald DLC för spelet. På samma sätt är det här spelet tillgängligt för att kunna spelas offline som en spelare upplevelse, men det finns alltid möjlighet att gå med fyra andra spelare på vissa punkter i spelet.

Assassin’s Creed Valhalla

Efter att Assassins ‘Creed Odyssey lanserades på marknaden valde Ubisoft att sätta franchisen på ett år och ta sig tid att göra nästa avbetalning noggrant innan den släpptes. Som ett resultat har Ubisoft introducerat Assassin’s Creed Valhalla som kommer att släppas i år. Vi har bara en trailer för spelet hittills och informationen är lite knapp. Som ett resultat kommer mer information att komma ut under de kommande månaderna när Ubisoft förbereder sig för en lansering mot slutet av 2020. I det här spelet kommer spelare att följa en Viking-expansion som flyttas till England där vi förmodligen kommer att ha minst fyra stora kungadömen att utforska.

Assassin’s Creed-franchisen är lätt att dyka in i, speciellt i slutet av spelare som kan gå in i en unik individuell karaktärroll och leva ut sina liv. Från Assassin’s Creed Odyssey kan spelare fritt utforska, träffa olika karaktärer, anpassa sig till vissa fraktioner och finjustera sin karaktär med ett brett utbud av redskap. Det kommer sannolikt att göra en avkastning, men vi känner till minst en större ändring från den sista delen. I Assassins ‘Creed Odyssey kände spelare som de var tvungna att mala för att kunna fortsätta spelet. Med den här delen kan du gå vidare och spela det spel du vill njuta av. I slutändan, om du vill njuta av kampanjen med en spelare kan du göra det från början till slut. Medan i Assassin’s Creed Odyssey var spelarna tvungna att nå vissa nivåer som ofta resulterade i att genomföra sidojourer.

Gods & Monsters

Från samma team som tog fram Assassin’s Creed Odyssey kommer en visuell annorlunda upplevelse. Gods & Monsters avslöjades officiellt under Ubisofts E3 2019 presskonferens briefing och det en annan titel från teamet som involverar grekisk mytologi. I det här spelet går spelare in i rollen som en anpassad karaktär som måste stoppa Typhon, en kraft som hade tagit ut de grekiska gudarna, men det verkar som att dessa varor har gett dig krafter att hjälpa dig under din resa att döda djuren som kom din väg.

Visuellt ser det här spelet väldigt lik Nintendos The Legend of Zelda: Breath of the Wild och igen, på liknande sätt kommer det att finnas pussel, fängelsehålor och bossar att ta ut. Detta kommer också att vara ett öppet världsbaserat videospel, men vi har ännu inga detaljer om hur stor den här världen är särskilt i jämförelse med teamets tidigare utgåva av Assassin’s Creed Odyssey.

Ghost of Tsushima

Ett kommande action-äventyrsspel som kan vara en snabb försäljning för spelare på grund av att utvecklaren bara arbetar med det är Ghost of Tsushima. Sucker Punch Productions är utvecklingsstudio bakom spelet och det är planerat att baseras kring den sista samuraien på en liten ö. Vi har sett det här spelet av och på under de senaste par åren, men vi hoppas att det kommer att utvecklas och komma ut på marknaden före slutet av 2020.

Som nämnts är detta ett spel baserat på Tsushimaöns sista samurai. Inställd 1274, spelare går in i rollen som Jin Sakai, som är den sista personen som slåss tillbaka för ön efter att den invaderades av Mongoler. Eftersom samurajer inte längre är det främsta hotet, förstår Jin snabbt att han kommer att behöva ta till sig en ny stridsteknik känd som spöket för att lyckas slå tillbaka.

Twin Mirror

Dontnod Entertainment har en ny episodisk äventyrstitel för spelare att njuta av. Utvecklingsstudion kanske mest känd för sina Life is Strange-serier, men nästa episodiska resa som kommer i år som inte är kopplad till Life is Strange-serien är Twin Mirror. Detta är en kommande psykologisk thriller som följer en huvudperson som heter Sam som återvänder till sin gamla hemstad för att delta i begravningstjänsten för sin bästa vän. Saker tar en tur till det värre när han vaknar upp utan minnen från föregående dag medan han är täckt av blod.

Utvecklingsstudion är inte känd för att leverera videospel med en multiplayer-komponent. Helt sedan deras första utgåva, Kom ihåg mig ett sista generations spel som släpptes 2013, har Dontnod Entertainment bara utvecklat titlar med en spelare i åtanke. De verkar också trivas på sina berättande resor som är fyllda med val och konsekvenser som ger vissa incitament att inte bara spela det avslappnat på egen hand utan att gå tillbaka för att spela upp spelet för att se hur vissa situationer skulle ha spelat ut.

Super Meat Boy Forever

När det gäller indie-spel kan du antagligen tänka på några som verkligen sticker ut från under året och bland de få är vi villiga att satsa på att Super Meat Boy är en av titlarna bland dem. Spelet var en utmärkt plattformsspelare som följde en köttbult som var noga med att manövrera runt farliga hinder för att rensa en scennivå. Det var ett beroendeframkallande spel att spela med nivåerna som gradvis blir svåra när du försökte rädda ditt kärleksintresse Bandage Girl från onda Dr. Fetus.

Pheromones

Vi får en efterföljande del som kallas Super Meat Boy Forever. Det som ursprungligen började som en mobilversion av Super Meat Boy, det som slutade skapa var en efterföljande avbetalning. Videospelet följer en ny berättelse där spelarna efter Dr. Fetus återigen efter att han kidnappat Meat Boy’s och Bandage Girl’s barn, Nugget. Till skillnad från den första utbetalningen, är spelet en oändlig löpare som du snabbt måste göra nödvändiga hopp och dodges när du går igenom nivåerna.

Det som gör spelet lite mer unikt är det faktum att den här titeln kommer att använda slumpmässigt genererade nivåer som skapas av spelarens skicklighetsnivå. Genom att välja ut mönster som utformats av designerna kommer denna titel att kunna skapa en unik design på nivå och samtidigt ge spelarna en verklig utmaning.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *