Recensioner

Tintin Match - Recension

Postad av  måndag, 31 augusti 2020
  • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(1 Rösta)

Tintin Match är en story-driven match-3-pussel för iOS och Android som baseras på den populära serien Tintin

Som du kanske har gissat från namnet kommer detta att vara en match-tre-pussel som också kommer att fokusera på historien. På varje nivå ser spelare sig igenom färgglada pussel som är baserade på Tintins värld. Varje gång du slår ett steg låser du upp antingen ikoniska Tintin-språk eller karaktärer som du känner igen från böckerna.

Spelet startar med The Crab with the Golden Claws berättelsen, som ursprungligen släpptes 1941. Därifrån kommer du dig igenom en uppsjö av pussel där du måste flytta hinder och göra vägar för att samla bitar som är ute av räckvidd, allt genom matchande brickor. Allt detta måste slutföras inom ett visst antal varv också, så du måste vara på toppen av ditt spel för att få de tre stjärnorna varje steg erbjuder.

Varje ny nivå i spelet ger dig tillräckligt med utmaning så du kommer få använda din pussel hjärna :)

Butiken i spelet

Spelet har en butik där du kan köpa olika paket för att hjälpa dig igenom spelet på ett enklare sätt, detta är däremot inget du måste köpa för det går att klarar av spelet utan att lägga några pengar på dessa saker.

Spelet ger dig också en daglig bonus som du får gratis varje dag.

Tinker Table

Tinker Table är ett ställe där du bygger olika saker i spelet från det du har samlat på dig, denna tillgångna väg som dom tagit är ganska intressant och ger mer djup till spelet.

 

Hittills älskar jag spelet. Det är kul och uppmärksamheten på detaljer på varje nivå som motsvarar Tintin-böckerna är anmärkningsvärd!

Tintin Match släpps den 31 augusti (idag) och blir gratis att spela för Android och iOS.

Upplägget är extremt bekant, en av de drivande krafterna bakom det jobbade med Candy Crush Saga för King och detta kan jag det närmaste beskrivning som ett Candy Crush Saga med Tintin-tema och en ny dimension att bygga saker. rekomonderar startk att ni laddar ner och testar spelet själva.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click