Recensioner

Farm Manager 2018 - Recension

Postad av  söndag, 26 juli 2020
  • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Farm Manager 2018 har nu varit ute ett tag och det är inte förrän nu jag har haft tid att skriva en recension av spelet.

Detta spelet låter dig hantera din egen virtuella gård. Du får chansen att utöka gårdsverksamhet genom att producera billiga produkter som du sedan kan sälja på marknaden till högre priser. Du kan odla på din mark, hyra de bästa jordbruksarbetarna, välja ut den mest effektiva jordbruksutrustningen, föda upp din boskap och till och med bearbeta de skördade grödorna.

Farm Manager 2018 har olika kameralägen som ger spelarna möjlighet att se jordbruksvärlden genom sina anställdas perspektiv som möjliggör innovativa strategiska drag för att främja din gård. Spelet försöker göra jordbrukslivet så verkligt som möjligt med sina förändrade vädermönster, realistiska maskiner och att skörda dina grödor innan de går ut. Du kommer också att kunna utmana dina närliggande grannar för att ta reda på vem den bästa bonden egentligen är i din stad.

 

Det börjar med vete

Under Farm Manager 2018 kommer du att driva din egen gård. Det innehåller många alternativ, men allt börjar med grödorna. Vete bör förmodligen vara ditt startval, men när du tror att du vet något eller två kan du flytta till andra grödor. Det finns faktiskt över 20 grödor att välja mellan, men glöm inte att förbereda marken innan du planterar dem.

Du måste vårda dem genom hela odlingsprocessen. Du kan använda både dina händer och den jordbruksmaskiner du kan köpa på marknaden. Maskinerna som du kan köpa kan vara nya eller använda. Som ni kan anta är de senare benägna att bryta ner. Du bör också ta hand om dina anställda. Om du anställer en oerfaren arbetare, finns det en god chans att han kommer att bryta ner maskinen efter ett par dagar, så du måste vara försiktig.

Farm Manager 2018 har tre lägen. Scenarier och kampanjer är där för att ge en utmaning, medan sandlådans läge är där om du vill njuta av jordbruk utan att belasta dig med specifika mål.

 

Har du mjölk?

Har du någonsin sett en gård i verkliga livet? Om svaret är ja, vet du att ägarna inte bara odlar växter utan också avelsdjur. Kalkoner, kaniner, kycklingar, kor och till och med bin kräver ordentlig vård, och du kan till och med behöva ringa veterinären om de blir sjuka. Om du vill utöka ditt djursamhälle är inseminatorn den som ska ringa.

Du kan välja att få mjölk eller ägg från djur eller starta köttproduktion. Det kommer att kräva att du bygger en av över 40 byggnader du har till ditt förfogande i Farm Manager 2018. Vill du producera smör, ost eller frysta livsmedel? Kanske skulle du istället göra juice från äpplen du odlar? Valet är upp till dig.

Hela systemet är inte komplicerat, vilket är ett plus eftersom det tilltalar nybörjare och de som inte har någon gårds erfarenhet (som jag). Det visuella är attraktivt, och du kan välja mellan flera kameror för att få bästa utseende på din egendom. Det finns ett par glitches här och där, men inget som pajar spelet i sitt nuvarande form.

 

Omdöme

Farm Manager 2018 är ett vackert och avkopplande spel som ger dig möjlighet att hantera en gård. Det är kul att välja vilka grödor, växter och djur du kommer att föda upp, och spelet är verkligen värt ett köp om du gillar jordbruk spel.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click