Recensioner

Farm Mystery - Recension

Postad av  lördag, 16 Maj 2020
  • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Farm Mystery släpptes ursprungligen för sex år sedan på PC.

Det är ett pek-och-klick-dolda äventyrsspel som äger rum i Happy Orchard Farm, och Ocean Media har nu släppt det för Nintendo Switch. Du befinner dig instängd på denna mystiska plats där många människor har försvunnit och måste nu hitta hemligheterna i Happy Orchard Farm, som också låter dig hålla dig mycket levande och väl så att du kan fly från dess galenskap.

För den här gamla skolans punkt- och klick spel flyttar du en markör runt skärmen med den högra analoga pinnen, trycker på ZR-knappen för att interagera med människor eller objekt, plocka upp alla objekt som kan behövas för att lösa ett pussel. Alla objekt kommer att placeras inuti ditt lager, som du kan kontrollera med R-knappen. Du kan till exempel hitta och samla dina bilnycklar som du lämnade på bilens dörr. När den är i ditt lager kan du ta tag i den och dra den ovanpå bagageluckans nyckelhål så att du kan låsa upp bagagerummet.

Om du när som helst är lite fast och inte kan hitta vad du ska göra härnäst kommer spelet att driva dig i rätt riktning genom att ge dig en antydning när det spelar ljudet från en klockspel. Om du verkligen fastnar och behöver få en antydning i en snabbare takt kan du trilla fram en direkt genom att trycka på X-knappen. När du spelar i Portable- eller Tabletop-läge, eller när du tar Farm Mystery på språng med din Nintendo Switch Lite, kan du också använda konsolens pekskärm för att peka och knacka på saker för att påskynda saker.

När det gäller de dolda objektsektionerna i Farm Mystery, bör du veta vad du ska göra sedan nu har du antagligen spelat ett dussin spel i denna mycket avkopplande genre. När du befinner dig i ett dolt objektsavsnitt ser du en lista över objekt som presenteras för dig längst ner på skärmen, och det betyder att din uppgift är att söka runt skärmen efter vart och ett av objekten i listan. När du klickar på ett av dessa objekt går det från att visas i vitt teckensnitt till att visas i ett svart teckensnitt, så att du kan fokusera på att samla resten.

Farm Mystery är en budgetpoäng och klicka på dolda objektäventyrspel på Nintendo Switch som kostar bara $ 9.99. Det gör sitt jobb för att ge dig en avkopplande upplevelse som du kan spela i din egen takt, och erbjuder ett mycket generöst tipssystem så att spelare på alla nivåer har en chans att se hela historien från början till slut.

En recensionskopia av titeln tillhandahölls av utgivaren för recensions ändamål

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Dela vidare

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click