Recensioner

Recensioner

Recensioner

Här kan ni läsa alla våra senaste recensioner på spel vi gjort

Disgaea 4 Complete+

tisdag, 22 september 2020

Disgaea 4 Complete + är en solid post i Disgaea-serien, och den har möjligen min favorithistoria hittills.

Tell Me Why

tisdag, 15 september 2020

Även om det inte var deras första spel, sedan 2015 är Life is Strange, har den franska utvecklaren DONTNOD Entertainment cementerat sig som en studio för att titta efter fans av känslomässigt laddade berättande videospel.

Marvel's Avengers

onsdag, 09 september 2020

Det vore rättvist att säga att Marvels Avengers har haft mycket som har arbetat mot spelet.

Battletoads

tisdag, 08 september 2020

Battletoads är tillbaka i en mjuk omstart som försöker göra Teenage Mutant Ninja Turtles knock-off-egenskapen relevant igen.

Tintin Match

måndag, 31 augusti 2020

Tintin Match är en story-driven match-3-pussel för iOS och Android som baseras på den populära serien Tintin

ArcheAge: Unchained

söndag, 30 augusti 2020

Jag har spenderat en hel del tid i ArcheAge Unchained och spelat nästan bara detta MMO så hoppas ni kan bli intresserad av spelet, eller bara bli intresserad av det jag skriver.

Termer som "banbrytande" och "nästa gen" bandas om i spelindustrin och betyder ofta lite, så när en produkt faktiskt förtjänar utmärkelserna är alla lite misstänksamma.

A Total War Saga: TROY

torsdag, 20 augusti 2020

Creative Assembly återvänder till Medelhavet när det tar sig till en annan överraskande utmärkt inträde i Total War-franchisen med utgivandet av A Total War Saga: Troy.

Trove är den senaste MMORPG som är gratis att spela för att komma till PlayStation 4 och Xbox One's digitala marknadsplatser för konsolspelare att uppleva och "njuta av".

Train Station Renovation

tisdag, 11 augusti 2020

Förra vecka utvecklade jag en plötslig lust att spela... något.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click