Oculus Nyheter

Oculus - Konsol Nyheter
onsdag, 11 november 2020

Publisher Enhance Games och utvecklare Monstars och Resonair har släppt lanseringstrailern för Tetris Effect: Connected, som kommer för Xbox-serien, Xbox One och PC via Microsoft Store för $ 39,99, samt via Xbox Game Pass för konsol och PC , den 10 november.

måndag, 26 oktober 2020

Upload VR har en bekräftelse på en rapport som raderar ditt Facebook-konto som Oculus-användare kommer också att inaktivera ditt Oculus-konto.Karkulka2015.

fredag, 23 oktober 2020

Utvecklaren Teravision Games har tillkännagett Captain Toonhead vs. the Punks from Outer Space, ett virtual reality-förstapersons shooter tower-försvarsspel som kommer till PlayStation VR, PC via Steam och Oculus Store med stöd för Oculus Rift, Rift S och HTC Vive in första halvan av 2021.

fredag, 28 augusti 2020

Respawn har släppt den första speltrailern för sitt kommande VR Medal of Honor-spel, Medal of Honor: Above and Beyond. Medal of Honor: Above and Beyond är ett VR-spel endast för Oculus-enheter.

fredag, 28 februari 2020

Under mitten på 2010 talet skrevs det en hel del om virtuell verklighet och förstärkt verklighet och många trodde att det skulle få ett stort genomslag inom spelvärlden.

Dela vidare

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click