Latest news

Android - Konsol Nyheter
fredag, 26 mars 2021

Square Enix har släppt Final Fantasy VIII Remastered för iOS via App Store och Android via Google Play.

onsdag, 24 mars 2021

Idea Games har nu släppt sitt sci-fi-actionspel Cyber Hero Mission Runner på Google Play.

onsdag, 24 mars 2021

Släpp in i rollen som en underjordisk hjälte och slutför uppdrag för dina kunder.

tisdag, 23 mars 2021

Wild Rift patch 2.2 har utropats som den största hittills, och det är storleken på det sättet. Fem nya mästare kommer med uppdateringen, tillsammans med lanseringen av NA-servrar, nya artiklar och mer.

måndag, 22 mars 2021

Square Enix har avslöjad den västra utgåvan av Final Fantasy X crossover i War of The Visions: Final Fantasy Brave Exvius.

torsdag, 18 mars 2021

Börja spela med PRO Gear tack vare Nintendo Switch™ Fast Pass. Utnyttja dina färdigheter, äga slagfältet!

tisdag, 16 mars 2021

Outriders kommer att finnas tillgängliga via Xbox Game Pass på konsolen och Android på första dagen av lanseringen, meddelade Microsoft.

fredag, 12 mars 2021

Hur mycket RAM räcker det? Tja, det beror verkligen på din användning, men om du vill ta nästa generations spel på allvar kommer de nya konsolerna att få dig att tro att 16 GB är det som verkligen behövs för att få jobbet gjort.

torsdag, 11 mars 2021

nWay tillkännagav idag att den legendariska WWE Hall of Famer Mick "Mankind" Foley kommer att slå WWE Undefeated roster i fredags, vilket ger sin överdrivna personlighet och brottningsstil till sina heliga led.

torsdag, 11 mars 2021

Strax innan det offentliggjordes via en direkt notering på onsdag meddelade Roblox att det hade nått en milstolpe på 2,5 miljarder dollar mobilintäkter mellan App Store och Google Play - med 1,2 miljarder dollar av detta tjänade endast 2020.

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click