Plattform Nyheter

Plattform - Konsol Nyheter

Nioh 2 Complete Edition

onsdag, 20 januari 2021

Fextralife och Rob Cram har delat två videor som visar 40 minuters spelfilmer från PC-versionen av Nioh 2 Complete Edition.

Maximum Games släpper Only By Midnight-utvecklad arcade-stil twin-stick shooter Curved Space för PlayStation 5, Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC via Steam 2021 för 19,99 dollar, meddelade utgivaren.

Everspace 2 har lanserat early access

Kenta onsdag, 20 januari 2021

Rymdskeppsspelaren Everspace 2 lyfter i dag för sitt schemalagda uppdrag genom tidigt tillträde. För uppföljaren till deras roguelike rymdflygspel knakar Rockfish Games Everspace 2 till ett RPG i öppen värld. Hela spelet förväntas någon gång 2022.

Balan Wonderworld-demo lanseras 28 januari

Kenta onsdag, 20 januari 2021

Publisher Enix och utvecklaren Arzest släpper en demo för Balan Wonderworld för PlayStation 5, Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC via Steam den 28 januari över hela världen, meddelade företagen.

Microsoft har meddelat nya titlar som kommer till Xbox Game Pass för konsol och PC i slutet av januari, inklusive Outer Wilds, The Yakuza Remastered Collection och Cyber Shadow.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition släpptes på PC förra året, vilket var en ganska stor sak, särskilt med tanke på att den öppna världens RPG från Guerilla Games ursprungligen lanserades som en PS4-exklusiv titel. Den dåliga nyheten är att PC-porten inte var särskilt bra optimerad.

Action RPG Shattered: Tale of the Forgotten King lanseras för PC via Steam den 17 februari efter över ett år i Early Access, meddelade utvecklaren Redlock Studio.

The Medium - Premonition # 2 Trailer

Kenta onsdag, 20 januari 2021

Bloober Team har släppt en ny trailer för The Medium som förklarar vad det innebär att vara ett medium som huvudpersonen Marianne och visar upp några av de unika psykiska förmågorna hon kan använda för att navigera i andevärlden.

Mundfish, i samarbete med NVIDIA GeForce, har släppt en ny trailer för Atomic Heart som visar strålspårning och djupinlärningssuper sampling (DLSS) som drivs av GeForce RTX.

Sydafrikanska producerade spelet "The Endless Wyrd" vinner stort på NGDC och är på väg till Early Access-släpp i höst!

Dela vidare

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click