Plattform Nyheter

torsdag, 06 Maj 2021

Vi kommer allt närmare lanseringen av Mass Effect Legendary Edition, och BioWare och EA har precis släppt ett snabbt statistikblad som beskriver prestanda och kvalitet du kan förvänta dig av spelet på olika plattformar.

torsdag, 06 Maj 2021

Warhammer: 40 000 videospel har fastnat vid Space Marines nästan uteslutande i flera år, men nu ser det ut som om vi håller på att uppleva den grittier sidan av franchisen med Necromunda: Hired Gun.

torsdag, 06 Maj 2021

Utgivaren MY.GAMES och utvecklaren Allods Team Arcade, ett nytt team i utvecklingsfamiljen MY.GAMES, har tillkännagett enspelare 2D action-äventyrsplattform Blast Brigade vs.

onsdag, 05 Maj 2021

Microids blinkade bara sina fans tillbaka till det förflutna med sitt senaste tillkännagivande, eftersom den franska videospelutvecklaren avslöjade att en uppföljare till Flashback är på gång mer än två decennier efter den ursprungliga utgåvan.

tisdag, 04 Maj 2021

Idag släppte Ubisoft en ny trailer för sitt öppna världsspel Watch Dogs Legion.

fredag, 30 april 2021

Valkyrie är den nya karaktären som kommer i Apex Legends Legacy, och Respawn har precis släppt den vanliga fördelningen av förmågor som kommer med nya Legends.

torsdag, 29 april 2021

Bandai Namco har släppt en ny "Environment Highlight" -spelvideo av Scarlet Nexus, som introducerar världens olika platser.

torsdag, 29 april 2021

CD Projekt Red är fortfarande upptagen på jobbet med att förbättra Cyberpunk 2077:s buggar, stabilitet och prestanda, men det verkar varje gång en ny patch släpps finns det en snabbkorrigering utfärdad strax efter för att fixa en mängd nya problem.

onsdag, 28 april 2021

1.2.1 titeluppdateringen är ute idag för Assassin's Creed Valhalla på alla plattformar med nya färdigheter, förbättringar av livskvaliteten och en lång lista med fixar.

onsdag, 28 april 2021

Säsong 8 är på väg ut om ungefär en vecka och Respawn ger mer och mer information för Apex Legends säsong 9, Legacy, inklusive Olympus-förändringar.

Vem är online

Vi har 127 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click