Spelnyheter

Microsoft ger FPS Boost Support upp till 97 spel

Postad av  tisdag, 04 Maj 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Kom ihåg det snygga Microsoft-tekniktricket som ökade tidigare generations spelprestanda på deras senaste och bästa Xbox Series X | S-konsoler? Tja, Microsoft har släppt en ny uppdatering för FPS Boost som ökar antalet titlar från föregående 23.

Uppdateringen lägger till FPS-boosting-kapaciteten till en otrolig 74 spel på en gång, vilket ökar deras prestanda upp till 60 FPS vid respektive rendering resolutioner. Naturligtvis kanske man vill att några fler ändringar ska göras i spelet. Kom dock ihåg att detta är en helt Microsoft-strävan - det krävs inget utvecklararbete eller görs här. Vissa utvecklare har släppt "nästa generations" uppdateringar av några av sina utgåvor från Xbox One och PS4-eran, men FPS Boost är utvecklare agnostiker och fungerar via Direct 3D API på Xbox-konsolerna. Titlar som får en FPS Boost inkluderar Assassin's Creed Unity (kanske nu är det äntligen dags att spela det där Assassin's Creed-spelet, va?), Deus Ex Mankind Divided, Alien Isolation (få lite skrämmande på dubbelt så mycket, vad är det inte att älska?) Wasteland 3 och Far Cry 5 går alla till 60 FPS.

Läs 8 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 228 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click