En ny PS5-modell har av misstag läckt ut. Tyvärr är det inte så spännande för PlayStation-fans som det låter på ytan. Den nya modellen är inte en helt ny konsol som ger PlayStation-fans ett tredje alternativ när man handlar efter en PS5, utan en revision av den befintliga digitala modellen av konsolen, $ 400-versionen av konsolen som levereras utan skiva kör. Vidare verkar inte revisionen vara särskilt anmärkningsvärd. Det är faktiskt inte ens 100 procent klart vad som har ändrats.

Läckaget är vägen för den officiella Sony Japan-webbplatsen och läcker ut den nya CFI-1100B01-modellen, som väger 300 gram mindre än den nuvarande helt digitala PS5-modellen. Uppenbarligen ändrades något för att underlätta detta, men det är oklart vad denna förändring är eller varför den har gjorts.

Nedan kan du kolla in läckan själv, med tillstånd av Twitter-användaren Robert Serrano:

För tillfället för publicering har Sony och PlayStation inte kommenterat denna läcka och den spekulation som den har skapat, och vi förväntar oss inte att detta kommer att förändras av olika skäl. Men om det gör det, om en eller båda ger en officiell kommentar, eller någon som är inblandad i de två, kommer vi säkert att uppdatera berättelsen därefter. Under tiden, ta allt detta med ett saltkorn. Även om läckan är äkta är det svårt att veta vad som bör och inte bör göras av detta.

Redaktör / Nyhetsskribent | + posts

Om jag inte jobbar eller spenderar tid med familjen spelar jag förmodligen. Några av mina senaste favoritspel jag har spelat är Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion och Ghost of Tsushima.

Har även varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt.