Nintendo har meddelat att ytterligare tre SNES-titlar kommer att gå med i Nintendo Switch Online-biblioteket nästa vecka.

Först är Claymates, den omtyckta plattformsspelaren från Interplay, studion bakom Clayfighter-serien. Det är ett tillräckligt traditionellt äventyr som livas upp av dess visning av lerbildning och förmågan att förvandlas till olika djur. Vem skulle inte vilja spela som Muckster the Cat, Doh-Doh the Duck, Oozy the Mouse, Goopy the Guppy eller Globmeister the Gopher?

Jelly Boy släpptes tidigare bara i Europa och är inte ett spel vi känner till. Återigen är transformation namnet på spelet, den här gången som en gelébarn med morfande krafter.

Det sista tillägget är 1991-isometrisk actionpuzzlare Bombuzal, även känd som Ka-Blooey i Nordamerika. Spelet har en historia och har också uppträtt på Amiga, Atari ST och Commodore 64. Det ser mildt avledande ut, antar vi.

Det är inte det mest spännande Nintendo Switch Online-sortimentet – fortfarande ingen Earthbound, tyvärr – men på baksidan är det inget fel med att ha chansen att spela några djupare nedskärningar från SNES-bakkatalogen.

Alla tre matcherna går med i tjänsten den 28 juli 2021.

Juli Nintendo Switch Online-titlar för Japan inkluderar även Bombuzal, liksom Dead Bounce (Tuff E Nuff) och Shin Megami Tensei if.

Redaktör / Art director at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!