Spelnyheter

Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Igår meddelade Microsoft att Project xCloud beta kommer att lanseras som en del av Xbox Game Pass Ultimate den 15 september.

”Hacking” kan vara ett skrämmande ord för vissa människor, särskilt när det gäller spel med flera spelare, men själva ordet har en bred definition.

Troféer och prestationer har blivit en viktig del av majoriteten av videospel (Nintendo är det största undantaget). Detta leder till och med till följd av fanatiker som spelar spel nästan enbart för Platinum-trofén eller mer Gamerscore.

Rockstar har sålt nästan 110 miljoner exemplar av GTA 5, så en uppföljning verkar oundviklig. Nu när Red Dead Redemption 2 har kommit till PC ser vi fram emot Rockstars nästa drag, vilket säkert kommer att vara GTA 6.

Den här veckan har ett rykte virvlat om att Microsoft förbereder sig för att stödja Nintendo Switch med Project xCloud.

Star Citizen-fans börjar misstänka att något inte är riktigt eftersom de har börjat be utvecklaren Cloud Imperium Games om fler uppdateringar angående det kontroversiella spelets framsteg.

Eftersom Microsoft bekräftade de viktigaste specifikationerna för sin Xbox Series X-konsol tidigare denna vecka, kanske Dynamic Latency Input har varit en av de mest förbises tekniska framstegen eftersom alla fokuserade på teraflops, raytracing och liknande.

Ett nytt ban system kommer att introduceras i Valorant som kommer att meddela fuskare de har förbjudits från spelet, och Riot förväntar sig att uppdateringen kommer lanseras snart.

Nästa agent som kommer till Valorant 2020 verkar vara allt utom inlåst, efter att ett antal nya Killjoy-tornanimationer, ljudfiler och mer avslöjades i den senaste uppdateringen.

Intel har inte haft en bra dag. Trots att de tillkännagav goda vinster för kvartalet var det inte dess kapacitet att tjäna pengar som har tagit rubriker utan snarare förseningen till den 7nm produktionsprocessen.

Vem är online

Vi har 144 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click