Spelnyheter

Xbox UI-uppdatering släppt inför Xbox Series X-utgåvan

Postad av  torsdag, 15 oktober 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Xbox-märket går för ett enhetligt tillvägagångssätt för denna konsolgeneration, och det sträcker sig till och med till användargränssnittet.

Med mindre än en månad kvar till Xbox Series X och Xbox Series S-debut har Microsoft släppt en ny uppdatering för Xbox One, vilket ger samma UI-fans som kan förvänta sig att se när de nya konsolerna kommer. Det är ett ganska snyggt utseende, och det åtföljs av ett antal andra uppdateringar, inklusive nytt språkstöd, profilteman, förbättringar av den totala systemprestandan och mer. För dem som räknar ner dagarna tills Xbox Series X / S släpps den 10 november borde detta vara en spännande glimt av det som kommer!

Förutom det nya utseendet är också systemets användargränssnitt snabbare. Även om detta är bra för nuvarande Xbox-användare, är det också ett uppmuntrande tecken för Xbox Series X. Hastighet och kortare laddningstider kommer att bli ett stort drag i nästa konsolgeneration, så det här kan bara vara toppen av isberget! För dem som planerar att hoppa från Xbox One till Xbox Series X / S, ger det också dessa användare en chans att vänja sig vid det nya användargränssnittets intrikat före släppdatum.

Xbox enhetliga tillvägagångssätt denna konsolgeneration skiljer sig ganska mycket från Sonys plan för PS5. Medan förstapartsspel ser skarpare ut och går smidigare på Xbox Series X, kommer de fortfarande att visas på Xbox One, vilket ger spelare som inte är redo att uppgradera en chans att uppleva samma spel. Xbox-chef Phil Spencer har avfärdat konceptet med nästa generations exklusiva spel, och detta tillvägagångssätt borde ge spelarna lite mer frihet. Med även användargränssnittet detsamma mellan Xbox-konsolerna verkar det som om alla Xbox-användare kommer att ha en enhetlig upplevelse, oavsett vilket system de väljer att spela på!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 122 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Game Pass Ultimate
  tisdag, 20 oktober 2020
  Xbox Game Pass Ultimate

  Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

 • PlayStation 4 - En generation i recension
  måndag, 19 oktober 2020
  PlayStation 4 - En generation i recension

  För Sony var PS4 en do or die-situation.

 • Partisans 1941
  torsdag, 15 oktober 2020
  Partisans 1941

  Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

 • Alla callouts i VALORANT
  onsdag, 14 oktober 2020
  Alla callouts i VALORANT

  Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

 • Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad
  onsdag, 14 oktober 2020
  Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad

  Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click