Spelnyheter

Squad - Lanserings trailer

Postad av  torsdag, 24 september 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Offworld Industries skickade ut ett pressmeddelande som meddelade att deras storskaliga FPS-spelgrupp med kombinerade vapen lanseras idag.

Under fem år i aktiv utveckling har Squad redan över 2,0 miljoner spelare som kämpar på autentiska slagfält i Early Access. Med Squad syftar Offworld Industries till att lyfta den storskaliga taktiska skjutgenren till en helt ny detaljnivå och äkthet med upp till 100 spelare i varje engagemang. Som en andlig efterföljare till den prisbelönta Project Reality-moden för Battlefield 2 handlar Squad om snabb eldkommunikation och beslutsfattande med teamwork-fokuserade manövrar som definierar den verkliga militära upplevelsen. Spelare kommer att uppleva en aldrig tidigare skådad nivå av nedsänkning och en verklig representation av en högtrycksstridszon som kräver dedikerat och samordnat lagarbete där alla har en kritisk roll att spela. Squads stora realistiska miljöer har utformats och baserats på verkliga platser i Mellanöstern, Asien och Östeuropa. När spelare jobbar sig över kartorna kommer de att kunna bygga och stärka sina egna baser, etablera viktiga ledarroller och upprätthålla logistikleveranser. Spelare kan också använda ett brett utbud av land- och flygfordon inklusive pansarbilar, stridsvagnar, personalbärare och helikoptrar för att dominera slagfältet. Lansering med 1.0-uppdateringen kommer Squad 1.0 att innehålla en helt ny karta i staden Fallujah och en ny Mellanösternalliansfraktion. Spelet startar också med modsupport och hyllar Offworlds arv som en utvecklingsstudio och utgivare som först uppfattades av en grupp moddare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 107 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Game Pass Ultimate
  tisdag, 20 oktober 2020
  Xbox Game Pass Ultimate

  Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

 • PlayStation 4 - En generation i recension
  måndag, 19 oktober 2020
  PlayStation 4 - En generation i recension

  För Sony var PS4 en do or die-situation.

 • Partisans 1941
  torsdag, 15 oktober 2020
  Partisans 1941

  Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

 • Alla callouts i VALORANT
  onsdag, 14 oktober 2020
  Alla callouts i VALORANT

  Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

 • Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad
  onsdag, 14 oktober 2020
  Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad

  Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click