Spelnyheter

Riot Games samarbete med modemärke: Bathing Ape

Postad av  måndag, 21 september 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(1 Rösta)

Riot Games och AAPE BY* A BATHING APE® tillkännagav idag sitt samarbete om en klädkollektion som heter AAPE BY * A BATHING APE® X LEAGUE OF LEGENDS-kollektionen, samt en kommande League of Legends Prestige Edition-hud för True Damage Yasuo.

Huden avslöjades för första gången för spelare och fans idag i spelets offentliga beta-miljö.

AAPE BY * A BATHING APE® X LEAGUE OF LEGENDS är en unisex-begränsad klädkollektion med en ytterkläderjacka, t-shirt, en pullover-hoodie, en lastbyxa, ett par sneakers och en hatt, allt på AAPE.jp och i utvalda butiker globalt. Dessutom kommer en exklusiv t-shirt av True Damage Yasuo Prestige Edition att finnas tillgänglig globalt på både Riot Games merchwebbplats och som en del av hela samlingen. Detaljer om samlingen kommer att avslöjas på AAPE.jp den 18 september 2020.

Lista över städer med utvald tillgänglighet i butik:

BEIJING SHANGHAI GUANGZHOU HANGZHOU TIANJIN
WUHAN CHENGDU DALIAN NANNING XIAMEN
SHENZHEN XI'AN CHANGSHA QINGDAO HA'ERBIN
SHENYANG HONG KONG MACAU TAIPEI TAICHUNG
KAOHSIUNG HSINCHU TOKYO OSAKA LOS ANGELES
NEW YORK        

True Damage Yasuo Prestige Edition-skinnet är League of Legends senaste framsteg i samarbetade skinn i spelet, med inspiration och design från AAPE BY * A BATHING APE® X LEAGUE OF LEGENDS-kollektionen. När han samarbetade med AAPE BY * A BATHING APE® om en potentiell huddesign för en av League of Legends-mästare, togs True Damage Yasuo omedelbart upp som en perfekt kandidat på grund av estetiken i hans ursprungliga True Damage-hud. Huden utvecklades ursprungligen med tanke på dagens streetwear- och livsstilsdesignkonsekvenser, så att siluetten anpassas till AAPE BY * A BATHING APE®-kläder kändes äkta och resonant. Att arbeta med ett streetwear-märke som AAPE BY * A BATHING APE® för huden var också i linje med föregåendet förra året med in-game skinn designade och gjorda med den äkta passformen för det verkliga varumärket i spetsen för samarbetet.

"Vi är hedrade över att ha kunnat arbeta med Riot Games på ett partnerskap i spelet, som permanent inkapslar våra mönster och estetik i spelet i form av True Damage Yasuo Prestige Edition," sa en AAPE BY * A BATHING APE® representativ. "Vi hoppas att vi gjorde spelarna rättvisa med en autentisk och elegant design som känns bra att spela och se i spelet."

True Damage Yasuo Prestige Edition kommer att finnas tillgängligt den 25 september 2020 för alla spelare under resten av 2020 för 100 Prestige-poäng i spelet."Vi är stolta över att ha samarbetat med AAPE om detta kreativa och resonanta samarbete. Från huden till de enskilda kläderna kände varje element i detta partnerskap organiskt och vi tror verkligen att spelarna kommer att uppskatta ett annat sätt att uttrycka sitt fandom i formen av streetwear, säger Christian Bailey, chef för konsumentprodukter på Riot Games.

Sedan lanseringen 2009 har League of Legends blivit ett av de mest populära PC-spelen i världen och en ledare inom e-sport. De bästa League of Legends-lagen från 12 regionala ligor tävlar i en global turnering med en öppningsceremoni som slår samman underhållning, kultur, spel, sport och mer. Förra årets världsmästerskap betraktades online av en rekordrekommenderad 21,8 miljoner genomsnittlig minut publik (AMA).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 111 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Game Pass Ultimate
  tisdag, 20 oktober 2020
  Xbox Game Pass Ultimate

  Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

 • PlayStation 4 - En generation i recension
  måndag, 19 oktober 2020
  PlayStation 4 - En generation i recension

  För Sony var PS4 en do or die-situation.

 • Partisans 1941
  torsdag, 15 oktober 2020
  Partisans 1941

  Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

 • Alla callouts i VALORANT
  onsdag, 14 oktober 2020
  Alla callouts i VALORANT

  Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

 • Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad
  onsdag, 14 oktober 2020
  Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad

  Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click