Spelnyheter

Partisans 1941 kommer den 14 oktober på PC

Postad av  tisdag, 15 september 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(1 Rösta)

Utvecklaren Alter Games och utgivaren Daedalic Entertainment meddelar idag att Partisans 1941, den unika genre-mixen som utspelar sig på östfronten under dess ockupation i andra världskriget, släpps över hela världen på Steam den 14 oktober.

Spelet är för närvarande i Stängd Beta fram till 21 september för att få feedback från communityt och ytterligare polering av slutprodukten fram tills den släpps. Open Beta öppnar upp för alla spelare på Steam denna, kommande helg.

Partisans 1941 kombinerar taktik i realtid med smygande med gruppbaserad handling samt bas- och resurshantering. Efter att krigsfången och befälhavaren för Röda armén, Alexey Zorin, flytt från ett nazistiskt interneringsläger bestämmer han sig för att bilda en gerillagrupp av partisaner för att attackera och störa de lokala ockupanterna. Spelare kan rekrytera soldater och civila, som unika allierade för att ta itu med olika uppdrag - från fokuserat sabotage till omfattande attacker mot tyska försörjningslinjer. Mellan uppdrag måste man utvidga och hantera sitt läger samt uppgradera de egna styrkorna. För att framgångsrikt bekämpa ockupanterna är det viktigt att utforska kringliggande miljöer, hitta den bästa positionen för att attackera dina fiender och kontrollera stridens flöde genom att effektivt använda den taktiska pausen.

Features:

 • Ett fräscht perspektiv på Stealth Tactics-genren: En blandning av strid, stealth, bakhåll och en mängd särskilda föremål skapar kaos i fiendens led. Välj ditt eget sätt att slutföra varje uppdrag.
 • Styr en grupp partisaner: Hitta, rekrytera och uppgradera nya medlemmar till motståndsrörelsen, för att på så vis skapa den din egen, unika grupp. Använd dina karaktärers styrkor för att hitta bästa lösningen på olika situationer.
 • Upplev livet som medlem av motståndsrörelsen: Upplev en partisans "vardag" mellan uppdragen - utveckla din bas, förbered dig för nästa uppdrag, se till att du har resurser för partisanens överlevnad. Håll dina trupper motiverade. Utforska närliggande regioner, drabba samman för kontroll över fiendens svaga punkter och skapa tillfällen att slå till mot fienden.
 • Ett annat perspektiv på andra världskriget: Upplev historien om det våldsamma motståndet mot den tyska ockupationen vid östra fronten. Följ berättelser och historier från olika människor som ansluter sig till partisanernas styrkor - allt från soldater till vanligt folk.

Partisans 1941 är utvecklat av den ryska studion Alter Games och publiceras av den tyska studion Daedalic Entertainment. Spelet kommer att finnas tillgängligt på Steam den 14 oktober.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 449 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Series X: Med Bethesda och Game Pass spelar Microsoft ett annat spel
  onsdag, 23 september 2020
  Xbox Series X: Med Bethesda och Game Pass spelar Microsoft ett annat spel

  För första gången på decennier börjar Sony och Microsofts vägar skilja sig åt.

 • Disgaea 4 Complete+
  tisdag, 22 september 2020
  Disgaea 4 Complete+

  Disgaea 4 Complete + är en solid post i Disgaea-serien, och den har möjligen min favorithistoria hittills.

 • Tell Me Why
  tisdag, 15 september 2020
  Tell Me Why

  Även om det inte var deras första spel, sedan 2015 är Life is Strange, har den franska utvecklaren DONTNOD Entertainment cementerat sig som en studio för att titta efter fans av känslomässigt laddade berättande videospel.

 • Marvel's Avengers
  onsdag, 09 september 2020
  Marvel's Avengers

  Det vore rättvist att säga att Marvels Avengers har haft mycket som har arbetat mot spelet.

 • Battletoads
  tisdag, 08 september 2020
  Battletoads

  Battletoads är tillbaka i en mjuk omstart som försöker göra Teenage Mutant Ninja Turtles knock-off-egenskapen relevant igen.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click