Spelnyheter

Marvels Avengers Team arbetar redan med ett "Ny Original AAA Spel"

Postad av  måndag, 14 september 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Crystal Dynamics, utvecklaren av Marvels Avengers, anställer för närvarande för ett nytt AAA-spel.

Nyheten avslöjades tack vare några nya jobbannonser som dök upp på företagets webbplats. Enligt en av listorna kommer titeln att vara "ett nytt original AAA-spel som byggs i vår Redwood City-studio." Ytterligare detaljer är begränsade just nu, men det visar att företaget redan funderar på framtiden, trots att det fortfarande finns gott om innehåll relaterat till Marvels Avengers på väg. Listorna för jobb med utvecklaren hittar du här.

Listor som dessa ger ett intressant fönster in i framtiden för utvecklingsstudior. Även om de har blivit ett ovärderligt verktyg för att hjälpa till med anställningen, driver de också spekulationer från spelgemenskapen om vad som kan komma nästa. Förutom spelets "AAA" -status anger listor också att spelet kommer att vara "multiplayerfokuserat" och kommer att innehålla PvP-innehåll.

Det kommer sannolikt att ta en stund innan utvecklarens nästa spel kommer. Medan Marvels Avengers nu är tillgänglig kan spelare se fram emot en hel del innehåll inom en snar framtid. Spelet kommer att få flera spelbara karaktärer under de kommande månaderna, inklusive Hawkeye (Clint Barton), Hawkeye (Kate Bishop) och Spider-Man (Peter Parker). Det bör noteras att Spider-Man kommer att visas exklusivt i PlayStation-versionerna av spelet. Utanför dessa karaktärer har utvecklaren också planer på att lägga till fler hjältar. Det verkar som om Crystal Dynamics kommer att vara lite upptagen innan ett nytt spel kan prioriteras!

Marvels Avengers släpptes tidigare denna månad, och recensionerna har varit ganska starka hittills. Det återstår att se hur bra spelet kommer att fungera ekonomiskt, men det är en säker satsning att Crystal Dynamics kan sluta utveckla en uppföljare om spelet fungerar tillräckligt bra. För närvarande måste fans bara vänta och se vad som är nästa.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Vem är online

Vi har 62 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Series X: Med Bethesda och Game Pass spelar Microsoft ett annat spel
  onsdag, 23 september 2020
  Xbox Series X: Med Bethesda och Game Pass spelar Microsoft ett annat spel

  För första gången på decennier börjar Sony och Microsofts vägar skilja sig åt.

 • Disgaea 4 Complete+
  tisdag, 22 september 2020
  Disgaea 4 Complete+

  Disgaea 4 Complete + är en solid post i Disgaea-serien, och den har möjligen min favorithistoria hittills.

 • Tell Me Why
  tisdag, 15 september 2020
  Tell Me Why

  Även om det inte var deras första spel, sedan 2015 är Life is Strange, har den franska utvecklaren DONTNOD Entertainment cementerat sig som en studio för att titta efter fans av känslomässigt laddade berättande videospel.

 • Marvel's Avengers
  onsdag, 09 september 2020
  Marvel's Avengers

  Det vore rättvist att säga att Marvels Avengers har haft mycket som har arbetat mot spelet.

 • Battletoads
  tisdag, 08 september 2020
  Battletoads

  Battletoads är tillbaka i en mjuk omstart som försöker göra Teenage Mutant Ninja Turtles knock-off-egenskapen relevant igen.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click