Spelnyheter

Legends of Runeterra nya expansion har 89 nya kort och sju mästare

Postad av  tisdag, 25 augusti 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Legends of Runeterras nya Call of the Mountain-utbyggnad inkluderar 89 nya kort, sju nya mästare och introducerar Targon-regionen. Utvidgningen för det kortspel som är gratis att spela går live den 26 augusti och kommer att finnas tillgänglig på PC, Android och iOS.

Utvidgningen är den första i en trilogi av två-årsfrisättningar för Legends on Runeterra, med ytterligare uppsättningar planerade för oktober och december. Dessa nästa utvidgningar kommer att innehålla 40 samlarkort, inklusive tre mästare, vilket gör det första överlägset största paketet.

"Call of the Mountain är en underbar möjlighet att utforska nya områden i League IP och en spännande uppdatering av League of Runeterras spel, vilket ger spelare fler sätt att uppleva ett ständigt utvecklande utbud av strategier som aldrig känner sig lösta," Shawn Main, Call av berget sätter bly. "Vi hoppas att spelare kommer att älska sin första upplevelse med Targon när de upptäcker nya däck och sätt att förnya klassiska."

Strategikortspelet ligger i League of Legends-universum och är en populär del av League of Legends fandom.

När den tredje utvidgningen släpps och Call of the Mountain-uppsättningen är klar kommer alla regioner (inklusive Targon) att ha en lika stor andel mästare och nästan lika stor andel andra kort. Av de 89 korten i denna utvidgning är 51 för Targon själv, med de andra 38 spridda över de befintliga regionerna.

Targon är ett högväxt berg, där kosmiska varelser lånar sin kraft till dödliga. Astrala drakar svävar bortom himlen i regionen, medan de troendes stammar ägnar sig åt solen och månen.

Enligt Legends of Runeterra, "Att spela Targon ger dig möjligheten att höja dina enheter till nya höjder. Du vinner genom att nå din makts topp och konfrontera fiender med fantastisk kraft. Rikta in dig med det himmelska, så kommer stjärnorna själva att ordna din seger. "

Förutom den nya regionen kan spelare njuta av nya nyckelord, kosmetika och utmaningar när utvidgningen släpps, samt en ny rankad säsong.

För att lära dig mer eller ladda ner Legends of Runeterra besök www.playruneterra.com och följ dom på:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 65 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Game Pass Ultimate
  tisdag, 20 oktober 2020
  Xbox Game Pass Ultimate

  Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

 • PlayStation 4 - En generation i recension
  måndag, 19 oktober 2020
  PlayStation 4 - En generation i recension

  För Sony var PS4 en do or die-situation.

 • Partisans 1941
  torsdag, 15 oktober 2020
  Partisans 1941

  Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

 • Alla callouts i VALORANT
  onsdag, 14 oktober 2020
  Alla callouts i VALORANT

  Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

 • Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad
  onsdag, 14 oktober 2020
  Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad

  Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click