Up to 50% off with Gearbest

Spelnyheter

Cyberpunk 2077 Fans besvikna efter nyheter om saknad Feature

Postad av  söndag, 02 augusti 2020
  • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Cyberpunk 2077 kommer äntligen att släppa i november via PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X och PC.

Och för tillfället ser det ut att vara en av de största och mest anmärkningsvärda utgåvorna i generationen. Det enda Cyberpunk 2077 ser ut att ha mer än kvalitet är ambitionen. Det är enormt, komplext och ser ut att höja fältet för öppen världsspel och berättelser inom öppna världsspel. Och naturligtvis medföljer detta en imponerande mängd klassiska och nya funktioner.

Som sagt, den polska utvecklaren CD Projekt Red har bekräftat en funktion som spelet inte kommer att ha. Funktionen är långt ifrån en spelväxlare, men du kan förvänta dig att se den i ett cyberpunk-spel, särskilt ett som hyllar subgenren så mycket som Cyberpunk 2077 gör. Och den funktionen är dubbelsidig, vilket inte kommer att vara med i spelet.

CD Projekt Red sa aldrig att denna stridsfunktion skulle vara med i spelet, men vissa antog att det inte bara var på grund av genren, utan för att den sekundära karaktären och en av dina kamrater, Jackie, har visats dubbla.

Bekräftelsen kommer som Marcin Momot, CD Projekt Reds Global Community Lead. Momot avslöjar inte varför funktionen inte finns i spelet, men det är säkert att anta att det är en som laget tänkte på att implementera.

Återigen kommer detta inte att bli någon överträdare för någon, men vissa fans har uttryckt besvikelse sedan de hörde nyheterna:

Cyberpunk 2077 kommer att släppas över hela världen den 19 september.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 311 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

Senaste Recensioner

Up to 50% off with Gearbest
X

Right Click

No right click