Spelnyheter

Call of Duty säsong 5 startdatum, starttid och ny trailer avslöjad

Postad av  fredag, 31 juli 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Spelare har väntat en liten stund nu för att höra om när släppdatumet för nästa säsong av Call of Duty Modern Warfare och Warzone börjar - och Activision har slutligen släppt informationen dom väntade på.

Som vi tidigare har rapporterat verkar det som om nästa säsong kommer att starta med ett tåg som omkretsar omkretsen av Verdansk-kartan (en liknande funktion som vi har sett i Apex Legends under det senaste året) och några stora förändringar i resten av kartan också.

Som tidigare förutspått har utgivaren meddelat att vi kommer att se stora förändringar dyka upp i spelet från 5 augusti, när den femte säsongen av modern krigføring börjar på allvar.

En ny trailer för den kommande säsongen kan ses nedan, och ett pressmeddelande som ger oss mer information om uppdateringen följer.

"As Season Five approaches, events have transpired and led to the formation of a new group aligned in name only with the Allegiance faction – Shadow Company. An elite PMC, Shadow Company operates outside the boundaries of the original Armistice," notes Activision.

"Forged from the fires of in-fighting between the Coalition and the Allegiance, Shadow Company has a framework and agenda all of their own.

"All experts in their field with formal military experience, this trio of Operators is prepared to change the current experience of Verdansk.

"Highly skilled with a diverse range of expertise the Shadow Company consists of Rozlin “Roze” Helms (formerly Jackals), Velikan, and Marcus “Lerch” Ortega, the Company’s leader."

Räkna med att uppdateringen kommer att gå live klockan 8:00 idag - det är när vi har sett tidigare CoD-uppdateringar gå live och det är anledning att det kommer att vara detsamma.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 161 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

True Pheromones

Senaste Artiklar

 • Destroy All Humans! Remake
  tisdag, 04 augusti 2020
  Destroy All Humans! Remake

  Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

 • Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio
  måndag, 03 augusti 2020
  Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio

  Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

 • Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position

  De första vapnen du lär dig att skapa i Grounded är svaga och spröda, men det finns andra sätt att försvara dig själv som du bara måste se lite hårdare på.

 • Grounded - Hur man använder en Sap Catcher
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded - Hur man använder en Sap Catcher

  Sap är en oerhört viktig resurs i Grounded som används i massor av hantverkrecept, men det krävs mycket arbete för att samla in stora mängder på egen hand.

 • Ghost of Tsushima
  tisdag, 28 juli 2020
  Ghost of Tsushima

  Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click