True Pheromones

Spelnyheter

Sega samarbetar med EA för att föra sina spel till Origin Access, Sonic Mania tillgängligt nu

Postad av  fredag, 31 juli 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

EAs abonnemangsprogram för Origin Access får en ny förläggare kopplad till det, med Sega tillkännager ett partnerskap för att föra över sina spel till tjänsten. Från de två tillgängliga PC-prenumerationsnivåerna träffar de tre tillkännagivna Sega-titlarna Premier-alternativet.

Segas 2D-plattformsspelare Sonic Mania 2017 är det första spelet som bryter med prenumerationen, som nu är tillgänglig för alla Premier-abonnenter, och erbjuder fullständig tillgång till den snabba igelkottens senaste hit.

Senare i sommar kommer Sega och EA att överföra Two Point Studios humoristiska handläggning av sjukhushantering, Two Point Hospital och Amplitude Studios-utvecklade 4X fantasy-strategispelet Endless Legend. När de kommer kommer båda dessa spel också att kräva en Origin Access Premier-prenumeration.

Detta är inte första gången Sega visar intresse för spelabonnemangstjänster. Behemoth-utgivaren erbjuder redan många av sina varor på Microsofts Xbox Game Pass-tjänster. Vi kunde se ännu fler av dess titlar lanseras på Origin Access-plattformen framöver.

Origin Access Premier-prenumerationen kommer till $ 14,99 per månad med tillgång till över 200 spel, 10% rabatt på Origin Store, tester för kommande EA-titlar, liksom ett urval av premiumspel som antingen är nya EA-utsläpp eller från större utgivare från tredje part. . Originaltabonnemanget på $ 4,99 per månad erbjuder nästan alla dessa förmåner också, och missar bara premiumvalet.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 246 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Destroy All Humans! Remake
  tisdag, 04 augusti 2020
  Destroy All Humans! Remake

  Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

 • Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio
  måndag, 03 augusti 2020
  Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio

  Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

 • Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position

  De första vapnen du lär dig att skapa i Grounded är svaga och spröda, men det finns andra sätt att försvara dig själv som du bara måste se lite hårdare på.

 • Grounded - Hur man använder en Sap Catcher
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded - Hur man använder en Sap Catcher

  Sap är en oerhört viktig resurs i Grounded som används i massor av hantverkrecept, men det krävs mycket arbete för att samla in stora mängder på egen hand.

 • Ghost of Tsushima
  tisdag, 28 juli 2020
  Ghost of Tsushima

  Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click