Spelnyheter

ArcheAge utannonserar Garden of the Gods: The Ipnysh Sanctuary

Postad av  fredag, 31 juli 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

I augusti kan spelare från Fantasy MMORPG ArcheAge utforska en ny fängelsehåla, skapa kraftfull utrustning, släppa loss den andra delen av Mistsong Banquet och se fram emot en stor rabatt på Garden of the Gods-expansionen för ArcheAge: Unchained.

ArcheAges senaste utvidgning, Garden of the Gods, kommer att få en spännande uppdatering den 13 augusti. I båda versionerna av spelet kan spelare av The Garden of the Gods expansion gå till Ipnysh Sanctuary för att bevisa sin styrka mot fruktansvärda fiender och samla in ny utrustning. Dessutom kommer Unchained-spelare att få några generösa rabatter på Garden of the Gods om de väljer att köpa en av de mest hisnande utvidgningarna i ArcheAges historia.

Den nya fängelsehålan ligger på Aegis Island och kan nås genom att fylla i huvudhistoriens uppdragsgräns för Garden of the Gods expansion. Det erbjuder spännande utmaningar för vågade äventyrare på jakt efter den nya Immortal Warden-utrustningen som kan hålla sin egen även mot annan hög nivå rustning som Exalted Hiram Guardian-utrustning och kommer med en mängd ytterligare effekter på spelarnas färdigheter.

Spelare kan också ta en paus för att delta i Mistsong Banquet under sin andra säsong. Det finns nya uppdrag och belöningar som spelare kan fullborda under en begränsad tid. Med gudarnas auktoriteter kommer en mäktig ny funktion att läggas till Garden of the Gods, vilket ger färdigheter till hjältarna eller buffs till fraktionens medlemmar, som de sedan kan använda i strid mot sina fiender. Det maximala antalet spelare i nämnda zon justeras också till 150 per fraktion för att säkerställa en episk upplevelse.

Ytterligare balansförändringar kommer också att läggas till som påverkar strid i ArcheAge. Färdigheter som Vitalism, Swiftblade och andra kommer att justeras för att ge spelarna mer frihet att utveckla sin unika karaktär. Detta och mycket mer väntar på spelarna i den expansiva uppdateringen!

Mer information om Garden of the Gods: Ipnysh Sanctuary kommer till samhället under de kommande veckorna för både ArcheAge och ArcheAge: Unchained.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 286 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Destroy All Humans! Remake
  tisdag, 04 augusti 2020
  Destroy All Humans! Remake

  Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

 • Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio
  måndag, 03 augusti 2020
  Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio

  Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

 • Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position

  De första vapnen du lär dig att skapa i Grounded är svaga och spröda, men det finns andra sätt att försvara dig själv som du bara måste se lite hårdare på.

 • Grounded - Hur man använder en Sap Catcher
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded - Hur man använder en Sap Catcher

  Sap är en oerhört viktig resurs i Grounded som används i massor av hantverkrecept, men det krävs mycket arbete för att samla in stora mängder på egen hand.

 • Ghost of Tsushima
  tisdag, 28 juli 2020
  Ghost of Tsushima

  Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click