Spelnyheter

Star Citizen-fans börjar undra varför spelet inte uppdateras

Postad av  fredag, 31 juli 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Star Citizen-fans börjar misstänka att något inte är riktigt eftersom de har börjat be utvecklaren Cloud Imperium Games om fler uppdateringar angående det kontroversiella spelets framsteg.

Denna speciella runda av "Vi måste prata om Star Citizen" startades av lanseringen av en Star Citizen-utvecklingsplan i mars. Lustigt (beroende på hur mycket pengar du har spenderat på spelet hittills), bestod färdplanen till stor del av detta uttalande som förklarade varför det inte skulle finnas någon traditionell färdplan:

”När vi först inledde denna färdplan för två år sedan var vårt mål att göra kommunikationen mer transparent, specifik och insiktsfull för alla er som hjälper till att göra Star Citizen och Squadron 42 möjligt. Även om detta mål förblir oförändrat har vi funnit att formatet i vilket vi har försökt att visualisera våra framsteg linjärt inte stämmer överens med den strategi vi tar vid utvecklingen av Squadron 42. "

Att säga att Star Citizen's framsteg inte kan spåras linjärt kan säkert betraktas som ett grovt underdrift, men just denna "uppdatering" från Star Citizen-teamet stör fans av några orsaker.

Först och främst planerades Squadron 42 (enspelarkampanjen för Star Citizen) att släppas 2016. Det har helt klart inte hänt. Efter ett par års förseningar värda startade Star Citizen-teamet löften om att leverera en färdplan för Squadron 42's pågående utveckling. Som ni kan se, sade färdplanen i grund och botten att färdplaner är mer en filosofisk idé än ett sätt att säkerställa att crowdfunding-deltagare får det innehåll de lovades. Det färdplanen uttalade emellertid också att Star Citizen-fans skulle få någon form av uppdateringar inom en snar framtid. Tyvärr (och du kanske börjar upptäcka ett mönster här) som inte hände.

Det är ungefär var vi befinner oss just nu, och även de mest förståelsefulla Star Citizen-fansen är inte så nöjda med situationen. Som svar på klagomål från fans släppte Star Citizen-teamet ytterligare ett uttalande som (och vi hoppas verkligen att du sitter ner för den här) inte innehåller några väsentliga uppdateringar om framstegen i kampanjen Squadron 42.

Vad detta uttalande har är dock fler löften. Speciellt lovar det en inkommande "förklaring av målen för vår nya färdplan" samt en "grov mockup av den föreslagna nya färdplanen." Om du inte tröttnar på ordet "färdplan" ännu, är vi också glada att dela att Cloud Imperium Games vagt lovar avslöjandet av en "pågående version av färdplanen för åtminstone ett av våra kärnteam" följt av en "övergång till den här nya färdplanen."

Av intresse för objektivitet skulle vi naturligtvis aldrig använda orden bedrägeri, svindel, bedrägeri, flimflam, hustle eller till och med frasen ”förhärlig digital crowdfunded timeshare” för att beskriva Star Citizen-situationen hittills. Vad vi kommer att säga är att spelets komplicerade arv innehåller rekordbrytande crowdfunding-nummer, ett ambitiöst försök att skapa det största sci-fi-spelet som någonsin har föreställts, och en serie förseningar, stämningar och tvivelaktiga praxis som hittills bara har gett små segment av en spelbar upplevelse som fakturerar sig själv som Star Citizen.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Vem är online

Vi har 359 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Destroy All Humans! Remake
  tisdag, 04 augusti 2020
  Destroy All Humans! Remake

  Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

 • Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio
  måndag, 03 augusti 2020
  Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio

  Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

 • Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position

  De första vapnen du lär dig att skapa i Grounded är svaga och spröda, men det finns andra sätt att försvara dig själv som du bara måste se lite hårdare på.

 • Grounded - Hur man använder en Sap Catcher
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded - Hur man använder en Sap Catcher

  Sap är en oerhört viktig resurs i Grounded som används i massor av hantverkrecept, men det krävs mycket arbete för att samla in stora mängder på egen hand.

 • Ghost of Tsushima
  tisdag, 28 juli 2020
  Ghost of Tsushima

  Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Senaste Recensioner

Up to 50% off with Gearbest
X

Right Click

No right click