Spelnyheter

Xbox Series X körs på 4K och 120 FPS

Postad av  onsdag, 25 mars 2020
  • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Vi är nästan där. Nästa generation konsoler kommer att komma denna semestersäsong (utesluter eventuella förseningar baserade på det aktuella tillståndet för coronavirus-pandemin),

och vi gnuggar alla händerna i väntan. Vi vet mer om Microsofts nästa system, Xbox Series X, och vad som finns under huven, som du kan läsa vår analys här. Vi kommer också att få en exklusiv titel nästa vecka för det nya systemet.

Såsom avslöjats via Dynamic Voltage Games kommer de att debutera i gameplay för ett nytt spel som kommer att vara exklusivt för Microsofts system (förmodligen som en konsol exklusiv). De säger också att det kommer att köras med ursprungliga 4k och 120 fps. Men ironiskt nog säger han att han inte kommer att kunna fånga en video som körs på det området just nu.

Detta är inte den första exklusiva konsolen vi har sett avslöjad för konsolen, med Halo Infinite och Hellblade 2 som de stora två hittills. Dynamic Voltages titel kommer sannolikt att bli en mindre affär, men vi kommer att hålla dig uppdaterad när den avslöjas.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 257 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click