Spelnyheter

Halo Infinite Gameplay Trailer Analys

Postad av  måndag, 27 juli 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Även om Halo Infinite är planerad att släppa på både Microsofts nuvarande Xbox One och den kommande nästa genen Xbox Series X,

har fans som är glada för den senaste och bästa Xbox-upplevelsen märkt något lite om vad som visades i de nya trailrarna, snabbt ta till sociala medier för att lämna klagomål (h / t Metro för roundup) att Microsoft och Halo Infinite-utvecklaren 343 Industries inte har vågat tillräckligt långt utanför de tekniska gränserna för vad som redan var möjligt med Xbox One. Som svar har kapslarna på Digital Foundry skapat en 18-minuters lång analys av denna fråga, vilket tydligt redogör för hur spel som Halo Infinite använder samma dynamiska "globala belysning" -stil som har varit populärt i spel sedan runt Far Cry 3 släpps 2012, vilket kan få karaktärer och objekt att lysa och specifika detaljer blir nästan osynliga när karaktären eller objektet kommer in i en mörk scen eller flyttar in i ett täckt område. Battaglia fördjupar och når så småningom slutsatsen att Halo Infinite begränsas av sin egen ambition att upprätthålla en strikt 4K-upplösning med 60 bilder per sekund, och att en lösning som kan fånga Xbox Series X-spelare utan att främma Halo Infinite ' s Xbox One-publiken kan vara så enkel som en strålspårad global belysningsmetod som släppts uteslutande för Xbox-serien X. Det finns redan hopp för att en strålspårningslösning kommer att visas i Halo Infinite någon gång efter lanseringen.

Det finns för närvarande inget fristående datum för Halo Infinite, som för närvarande planeras att släppas senare i år på Xbox One, Xbox Series X och Windows 10 via Xbox Game Pass.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 34 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Destroy All Humans! Remake
  tisdag, 04 augusti 2020
  Destroy All Humans! Remake

  Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

 • Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio
  måndag, 03 augusti 2020
  Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio

  Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

 • Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position

  De första vapnen du lär dig att skapa i Grounded är svaga och spröda, men det finns andra sätt att försvara dig själv som du bara måste se lite hårdare på.

 • Grounded - Hur man använder en Sap Catcher
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded - Hur man använder en Sap Catcher

  Sap är en oerhört viktig resurs i Grounded som används i massor av hantverkrecept, men det krävs mycket arbete för att samla in stora mängder på egen hand.

 • Ghost of Tsushima
  tisdag, 28 juli 2020
  Ghost of Tsushima

  Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click