Spelnyheter

Microsoft lanserar sin Project xCloud Xbox-spelströmningstjänst i september

Postad av  fredag, 17 juli 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Project xCloud kommer att vara ett paketavtal initialt med Microsoft som paketerar det som en gratis tjänst tillsammans med Xbox Game Pass Ultimate.

 

Microsoft lanserar sin Google Stadia-rival Project xCloud Xbox-spelströmningstjänst i september och kommer att sälja den till potentiella köpare i stort sett gratis. Detta beror på att Project xCloud, som inte är vad det kommer att kallas vid lanseringen förresten, kommer att vara ett paketavtal initialt med Microsoft som paketerar det som en gratistjänst tillsammans med Xbox Game Pass Ultimate. Xbox Game Pass Ultimate är Microsofts toppnivå-spelabonnemangstjänst i Netflix-stil som inkluderar Xbox Live Gold och Xbox Game Pass för både Xbox och PC, för en månadsavgift på Rs 999.

“I september, i stödda länder, sätter vi samman Xbox Game Pass och Project xCloud utan extra kostnad för Xbox Game Pass Ultimate-medlemmar,” sa Phil Spencer i ett blogginlägg, men Xbox-huvudet delade inga ytterligare detaljer. Till exempel känner vi fortfarande inte hela listan över “stöds” länder. Vi vet fortfarande inte om det kommer att finnas någon dedicerad hårdvara. Vi vet fortfarande inte hur konkurrenskraftigt allt kommer att vara relativt Google Stadia.

Microsoft verkar ta det långsamt och stadigt med Project xCloud. Förutsättningen är att låta Xbox-spelare spela Xbox-spel över mobil och surfplattor över sina Azure-molnservrar med löfte om att fortsätta ditt spel “var du än har slutat på någon av dina enheter.” Tjänsten lanseras initialt som ett paketavtal, även om flera rapporter tyder på att Microsoft är villig att erbjuda mer än ett sätt att få åtkomst till sin spelströmningstjänst senare på vägen. Vi måste vänta och se upp för den.

I andra nyheter har Microsoft också meddelat att de avbryter Xbox One X (som för närvarande är den mest kraftfulla konsolen på marknaden) och Xbox One S digitalutgåva före lanseringen av Xbox Series X (som händer senare i år). Xbox One S kommer att fortsätta att leva längre, har Microsoft bekräftat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 73 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

True Pheromones

Senaste Artiklar

 • Destroy All Humans! Remake
  tisdag, 04 augusti 2020
  Destroy All Humans! Remake

  Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

 • Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio
  måndag, 03 augusti 2020
  Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio

  Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

 • Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position

  De första vapnen du lär dig att skapa i Grounded är svaga och spröda, men det finns andra sätt att försvara dig själv som du bara måste se lite hårdare på.

 • Grounded - Hur man använder en Sap Catcher
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded - Hur man använder en Sap Catcher

  Sap är en oerhört viktig resurs i Grounded som används i massor av hantverkrecept, men det krävs mycket arbete för att samla in stora mängder på egen hand.

 • Ghost of Tsushima
  tisdag, 28 juli 2020
  Ghost of Tsushima

  Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click