Spelnyheter

Halo The Master Chief Collection är optimerad för Xbox Series X | S, stöder 4K och 120 FPS

Postad av  onsdag, 21 oktober 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Microsoft har idag officiellt bekräftat att Halo The Master Chief Collection kommer till Xbox Series X | S med ett par nästa generations förbättringar. Spelen kommer att köras med 120 FPS och 4K i serie X. Uppgraderingen är gratis för befintliga ägare.

Som ni kanske vet har nästa stora Halo-spel, Halo Infinite, försenats till 2021 men detta betyder inte att Xbox-spelare inte kommer att uppleva någon Halo under lanseringen av nästa generations konsoler Xbox Series X och Series S .

Idag bekräftade Microsoft officiellt att Halo The Master Chief Collection kommer att optimeras för nästa generations hårdvara med ett släppdatum som kommer strax efter lanseringen av Xbox Series X och Series S. Spelet kommer att stödja 4K och 120 FPS i både Singleplayer-kampanj och Flerspelare. Utöver detta kommer The Master Chief Collection-spel också att ha vissa förbättringar på delad skärm.

De som redan äger samlingen kommer gärna att höra att uppgraderingen blir gratis för befintliga ägare eller de som har Xbox Game Pass-prenumeration.

Halo: Master Chief Collection nästa generations version kommer att finnas tillgänglig den 17 november 2020.

Om du inte känner till samlingen innehåller den sex spel: Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 och Halo 3: ODST och Halo 4. Den finns tillgänglig på både Xbox och PC , även om PC-versionen ännu inte får Halo 4, som kommer före slutet av 2020.


 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 121 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Empyrion - Galactic Survival - Recension
  tisdag, 24 november 2020
  Empyrion - Galactic Survival - Recension

  Numera verkar det som om det finns så många överlevnadsspel, man vet aldrig vilka man ska välja.

 • Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?
  lördag, 21 november 2020
  Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?

  Nu när dammet börjar sätta sig efter spänningen vid lanseringen av nya konsoler ger det oss tid att reflektera över och spekulera i vad som kommer de närmaste åren.

 • Transport Fever 2 - Recension
  fredag, 20 november 2020
  Transport Fever 2 - Recension

  Det finns mycket glädje att bygga godsnätverk och se städer växa... men hur fungerar det på detta spelet?

 • Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension
  tisdag, 10 november 2020
  Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension

  Crossroads Inn är en krogsimulator i en original fantasivärld. Du är brorson till en gästgivare, och du försöker framgångsrikt driva en taven medan du dras in i den politiska intriger i landet Yorevale.

 • PS5 - Överföra data från din PS4-konsol
  fredag, 06 november 2020
  PS5 - Överföra data från din PS4-konsol

  PlayStation Support YouTube-kanalen har publicerat en serie videor som visar tidigare osedda områden i PlayStation 5-användargränssnittet och avslöjar nya funktioner som spelförinställningar och viloläge.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click