Spelnyheter

Destiny 2 Beyond Light story-trailern ger scoop på Europa & Darkness

Postad av  onsdag, 21 oktober 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Vi kommer ganska nära släppet av Beyond Light for Destiny 2, och Bungie har släppt en ny trailer till oss idag.

Förmyndare har utan tvekan frågor om vad man kan förvänta sig i Europa. Hittills har vi sett den fria tundran, underjordiska städer från Guldåldern och Vex-machinationer djupare än. Den nya Stasis-kraften ser ut att skaka upp spelet för Guardians, men också Fallen.

Dagens trailer introducerade oss till Eramis, den nya stora, dåliga Fallen Kell på blocket. Hon är ledare och grundare av det nya Fallen House of Darkness, lämpligt namngivet för sin nyvunna makt. Du förstår, de fallna kämpade alltid mot väktare på grund av den rena kraften i vapeniserat ljus. Tidigare försökte de använda SIVA bland andra metoder för att få styrka. Men om och om igen var de trasiga och utspridda. Destiny 1-spelare bör komma ihåg det mäktiga House of Devils, eftersom det var en huvudantagonist i den ursprungliga berättelsen. Att säga att djävulerna blev misshandlade är en underdrift. Det är där Eramis kommer ifrån, och hon har mycket förbittring för den förödmjukelsen.


Torka bort dem. Allihopa.

I Beyond Light är Eramis ute med hämnd för att få makt och visa mänskligheten och resenären de fallna striderna. Hennes väg tar henne till Europa där hon upptäcker Stasis 's mörkläggande kraft. Det är en isliknande kraft som anses vara mycket farlig, men som inte håller henne tillbaka. Trailern visar Eramis och hennes lojala löjtnanter använder pyramiderna för att ge mörkret i de fallna. Det är naturligtvis därför de nu kallas Mörkets hus. Det är också första gången som spelare tar emot fiender med liknande förmågor. Vi har tidigare haft att göra med Hive, men deras trolldom var deras eget. Det blir coolt att se precis vad de fallna kan nu.

Det är också trevligt att se Bungies berättelse äntligen gå vidare med fler karaktärer som har detaljerade historier. I trailern till Destiny 2 Beyond Light ser vi en ny titt på Stranger, som har varit nästan frånvarande sedan 2014. Vi ser också den vänliga Fallen Varicks interagerar med sina tidigare "kollegor" till liten framgång. En sak är säker på Beyond Light - angreppet på mänskligheten kommer att fortsätta, och det är upp till dig att svara innan saker snöboll utom kontroll.


Håll dig frostig så ser du mer

Det finns några andra saker som kan fånga ditt öga i den här trailern. Förutom den uppenbara inställningen för historien fick vi en titt på de nya löjtnanterna i House of Darkness. Dessa coola skurkar har något lämpligt kallt väder tema utrustning. Man kan till och med märka vaga likheter med Elite-rustningen från Bungies tidigare arbete med Halo-franchisen. Vi fick också en glimt av en tuff Vex-chef som sportar frontalskydd för sina minions att gömma sig bakom. Sist men inte minst kommer du att vilja notera det faktum att Eramis och Stasis-makten kommer att kunna frysa dig och andra Guardians. Det kan introducera några utmanande situationer mitt i brandbekämpningar, särskilt om hon kan krossa frysta fiender.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Mr X

Om jag inte jobbar eller spenderar tid med familjen spelar jag förmodligen. Några av mina senaste favoritspel jag har spelat är Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion och Ghost of Tsushima.

Har även varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt.

Vem är online

Vi har 145 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Empyrion - Galactic Survival - Recension
  tisdag, 24 november 2020
  Empyrion - Galactic Survival - Recension

  Numera verkar det som om det finns så många överlevnadsspel, man vet aldrig vilka man ska välja.

 • Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?
  lördag, 21 november 2020
  Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?

  Nu när dammet börjar sätta sig efter spänningen vid lanseringen av nya konsoler ger det oss tid att reflektera över och spekulera i vad som kommer de närmaste åren.

 • Transport Fever 2 - Recension
  fredag, 20 november 2020
  Transport Fever 2 - Recension

  Det finns mycket glädje att bygga godsnätverk och se städer växa... men hur fungerar det på detta spelet?

 • Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension
  tisdag, 10 november 2020
  Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension

  Crossroads Inn är en krogsimulator i en original fantasivärld. Du är brorson till en gästgivare, och du försöker framgångsrikt driva en taven medan du dras in i den politiska intriger i landet Yorevale.

 • PS5 - Överföra data från din PS4-konsol
  fredag, 06 november 2020
  PS5 - Överföra data från din PS4-konsol

  PlayStation Support YouTube-kanalen har publicerat en serie videor som visar tidigare osedda områden i PlayStation 5-användargränssnittet och avslöjar nya funktioner som spelförinställningar och viloläge.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click