Spelnyheter

The Sims 4 Snowy Escape, tillgänglig 13 november

Postad av  onsdag, 21 oktober 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Electronic Arts Inc. och Maxis meddelade idag att The Sims 4 Snowy Escape kommer till PC och Mac via Origin och Steam, och till Xbox One och PlayStation 4-system den 13 november.

Det 10:e expansionspaketet introducerar det majestätiska och lugn värld av Mt. Komorebi, en ny plats för simmar som letar efter en tillflyktsort från deras vardag eller ett nytt drömhem.

Den japanskt inspirerade världen erbjuder en mängd olika aktiviteter för simmar att njuta av, från att koppla av i bergets onsenbadhus, meditera på mindful promenader eller testa deras gränser med spännande och ibland farliga sportaktiviteter som skidåkning, snowboard och bergsklättring.

Den första världen i The Sims 4 som introducerar både bostadshus och hyresavtal för semesterfirare, Mt. Komorebi erbjuder tre nya primära stadsdelar för simmar att ta sin drömsemester eller göra vintern till sitt hem. Spelare kan se fram emot mer än 130 nya Skapa en Sim-objekt för att skapa olika utseende för att hålla sina simmar varma och snygga inklusive vinteraktivitetskläder och både modern varje dag och traditionellt japanskt inspirerat mode.

Dessutom erbjuder expansionspaketet traditionella och moderna möbelalternativ för spelare att designa deras fristad, med unika arkitektoniska stilar och bitar inklusive shojidörrar, fönster och skärmar, tatamimattor och papperslyktor. Spelare kan också lägga till extra detaljer för att skapa sin egen oas, som koi för dekorativa fontäner och en stenträdgård i skuggan av japanska lönnträd.

Sims kommer att upptäcka snö kul för alla på Mt. Komorebi, inklusive en mängd vintersport med hög energi, där de kan riva upp de snöiga backarna med skidåkning, snowboard och pulka. De modigaste simmarna kan bygga upp sina bergsklättringskunskaper för att erövra den vågiga och förrädiska klättringen för att nå Mt. Komorebis topp.

De som föredrar att ta ett mer avslappnat tillvägagångssätt kan njuta av avkopplande vandringsleder med vacker, naturskön utsikt över berget och bambuskogarna, blötlägga sina problem i de naturliga varma källorna eller njut av nya livsmedel och drycker inklusive god varm kruka runt Kotatsu tabell.

The Sims 4 Snowy Escape introducerar också Lifestyles and Sentiments-funktioner, vilket ger Sims personligheter och relationer mer djup. För första gången kommer upp till 16 livsstilar att manifestera sig som svar på en sims handlingar och vanor och förändra deras beteenden betydligt mer än att skapa en sim-drag eftersom de återspeglar en sims upplevda upplevelser.

Känslor representerar hur två simmar kan känna sig annorlunda om resultatet av en delad upplevelse och ha en varaktig inverkan på Sims relationer till varandra, vilket påverkar deras sociala interaktioner.

Sims 4 Snowy Escape Expansion Pack har fått betyg T för Teen av ESRB och kommer att finnas tillgängligt för $ 39,99. Information om hur du förbeställer finns på TheSims.com. För mer information om The Sims 4, följ @TheSims på Twitter, Instagram, som The Sims på Facebook, och besök TheSims.com.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 178 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Empyrion - Galactic Survival - Recension
  tisdag, 24 november 2020
  Empyrion - Galactic Survival - Recension

  Numera verkar det som om det finns så många överlevnadsspel, man vet aldrig vilka man ska välja.

 • Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?
  lördag, 21 november 2020
  Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?

  Nu när dammet börjar sätta sig efter spänningen vid lanseringen av nya konsoler ger det oss tid att reflektera över och spekulera i vad som kommer de närmaste åren.

 • Transport Fever 2 - Recension
  fredag, 20 november 2020
  Transport Fever 2 - Recension

  Det finns mycket glädje att bygga godsnätverk och se städer växa... men hur fungerar det på detta spelet?

 • Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension
  tisdag, 10 november 2020
  Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension

  Crossroads Inn är en krogsimulator i en original fantasivärld. Du är brorson till en gästgivare, och du försöker framgångsrikt driva en taven medan du dras in i den politiska intriger i landet Yorevale.

 • PS5 - Överföra data från din PS4-konsol
  fredag, 06 november 2020
  PS5 - Överföra data från din PS4-konsol

  PlayStation Support YouTube-kanalen har publicerat en serie videor som visar tidigare osedda områden i PlayStation 5-användargränssnittet och avslöjar nya funktioner som spelförinställningar och viloläge.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click