Spelnyheter

Fortnite uppdaterar 14.40 tidiga korrigeringsanteckningar: Fortnitemares 2020

Postad av  onsdag, 21 oktober 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Fortnite-utvecklarna Epic Games har nu bekräftat att nästa kapitel 2 säsong 2-uppdatering, patch v14.40 ⁠— säsongens spökaste ⁠ - är på väg.

Det är i slutet av oktober, och det kan bara betyda en sak i Fortnite: det feta Fortnitemares årliga evenemanget är tillbaka! Denna patch med Halloween-tema ger allt från Fortnites gamla spöklika fiender, Husks, samt en mystisk uppståndelse.

Vi har en ganska bra uppfattning om vad som kommer i den skrämmande uppdateringen av Halloween-patch den 21 oktober också; här är allt vi vet om patch v.14.40 hittills ⁠ - börjar med alla detaljer om Fortnites överhängande driftstopp.


När kommer Fortnite v14.40-korrigeringsfilen?

Epic Games har officiellt låst in uppdateringen v14.40 för onsdagen den 21 oktober. Driftstopp förväntas börja klockan 04:00 ET (8:00 UTC, 9:00 BST, 6:00 AEST).

Förvänta dig en lång stilleståndstid för v14.40-korrigeringen. Fortnite matchmaking inaktiveras 20-25 minuter före Halloween-uppdateringen.

Observera också att patchstorleken på datorn blir "mycket större än normalt." Epic har bekräftat att uppdateringen kommer att klocka in på cirka 27 GB men när plåstret har gått live bör det "massivt minska" storleken på spelet på din hårddisk.


Fortnite uppdaterar v14.40

Fortnitemares återvänder
Det är oktober, och det betyder att Halloween är precis runt hörnet! Spooky säsong i Fortnite betyder "Fortnitemares", som vi borde se komma in i spelet snart.

Kartändringar för Halloween-evenemanget kanske inte kommer rätt på patch-drop, men det betyder att databearbetare gräver information om det snart nog.

Förvänta dig kartbyten, dimma och spöklika nya skinn i Fortnitemares 2020.

Det finns också en chans att Midas återvänder till myndigheten som ett spöke efter sitt misslyckade test med enheten, så det kan vara en sak som hittas när patch v14.40 går live.


Midas 'Hämnd 

På tal om Midas återkomst har temat för denna Halloween-patch redan läckt ut, och allt baseras på den tidigare Fortnite-skurken som kommer tillbaka med hämnd.

Enligt de dataminska läckorna kommer Midas återigen att ta över myndigheten i v14.40, och den här gången kommer han att ha den spöklika Ghost Henchman vid sin sida. Han kommer också att byta ut sin ikoniska Drum Gun för ett guldärr, bara för att förändra saker och ting lite.


Husks återkommer i Halloween-uppdateringen

Fortnitemares 2020 är också inställd på att få tillbaka Zombie Husks. Älska dem eller hata dem, Husks är en annan ikonisk del av all Halloween-uppdatering i Epics Battle Royale.

Oavsett om du är ett fan eller inte, kommer Husks också att återvända; Fortnite dataminer @ Mang0e_ upptäckte uppdaterade versioner av Husk spawner-filer. Närhelst de får en makeover är de tunga zombiesna som de leker inte för långt efter.

Förr i Fortnitemares, gycklade dessa kuber över hela kartan.

Det finns en chans att detta kan hända igen, men det är mer troligt att de förblir i Retail Row. Förra gången de dök upp ⁠— under säsong X ⁠ - var detta deras nav.


Halloween-artiklar

De sista läckorna före patch 14.14.40 pekade på att nya Halloween-artiklar och förbrukningsvaror läggs till i spelet när Fortnitemares sätts i drift den 21 oktober.

Flera dataminatorer, inklusive Hypex och Tabor Hill, upptäckte omnämnande av nya rideable Broomsticks. Dessa nya föremål, märkta "wbroom" i Fortnite-koden, bör fungera på samma sätt som Silver Surfers surfbräda eller Glider Re-Deploy.

Halloween-lappen kommer också att lägga till "pepperming", "humledroppe", "godis majs", "gelébönor" och "termisk taffy", som alla kan ge boosts eller power-ups.


Fortnite v14.40 bug fixes

Som vanligt har Fortnite-teamet också lagt till ett antal buggar och problem till deras officiella Trello-styrelse. Denna veckas patch kommer sannolikt att innehålla korrigeringar för många av dessa återkommande problem, inklusive problemen med Doctor Dooms Mystical Bomb.

Här är den fullständiga listan över eventuella feländringar som är inställda för v14.40:

General

 • Honey Hitters Pickaxe disabled.

Battle Royale

 • Cozy Chomps and Ravage Outfits appearing as Ramirez.
 • TWIP! Legacy not being awarded.
 • Inventory shuffling after respawning in Team Rumble.
 • Doctor Doom’s Mystical Bomb temporarily disabled in competitive playlists.

Creative Mode

 • Players without matchmaking permissions cannot access the Team Size setting.
 • Sky color does not change when adjusting light color setting.
 • Fog and lighting settings changed in Creative.

Mobile

 • Vehicle buttons missing.
 • Black textures on foil variants on Nintendo Switch.

Så där har du det! Det är våra tidiga korrigeringsanteckningar med förväntade ändringar och korrigeringar som kommer i Fortnites uppdateringsplatta v14.40. När de officiella detaljerna släppts och läggs till i spelet kommer vi att vara de första som meddelar dig.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 198 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Empyrion - Galactic Survival - Recension
  tisdag, 24 november 2020
  Empyrion - Galactic Survival - Recension

  Numera verkar det som om det finns så många överlevnadsspel, man vet aldrig vilka man ska välja.

 • Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?
  lördag, 21 november 2020
  Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?

  Nu när dammet börjar sätta sig efter spänningen vid lanseringen av nya konsoler ger det oss tid att reflektera över och spekulera i vad som kommer de närmaste åren.

 • Transport Fever 2 - Recension
  fredag, 20 november 2020
  Transport Fever 2 - Recension

  Det finns mycket glädje att bygga godsnätverk och se städer växa... men hur fungerar det på detta spelet?

 • Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension
  tisdag, 10 november 2020
  Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension

  Crossroads Inn är en krogsimulator i en original fantasivärld. Du är brorson till en gästgivare, och du försöker framgångsrikt driva en taven medan du dras in i den politiska intriger i landet Yorevale.

 • PS5 - Överföra data från din PS4-konsol
  fredag, 06 november 2020
  PS5 - Överföra data från din PS4-konsol

  PlayStation Support YouTube-kanalen har publicerat en serie videor som visar tidigare osedda områden i PlayStation 5-användargränssnittet och avslöjar nya funktioner som spelförinställningar och viloläge.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click