NYCKEL 2K22 INNOVATIONER

Viktiga förbättringar på spelplanen införs för att ge spelaren inte bara mer kontroll över hur de gör bollen,
men också hur de motverkar dessa drag i det defensiva slutet. Det är bara början. Mer effektfullt speländringar kommer att introduceras tillsammans med den första NBA 2K22 Gameplay Reveal-trailern kommer ut senare i augusti.

ANFALL

 • Att bryta ner försvarare från dribbningen med nya signaturrörelser och kombinationer, precision hoppskytte, dunking i trafiken och dra av gränd-oops har alla blivit mer skicklighetsbaserade. Basket IQ och stick-färdigheter spelar en ännu större roll för att separera topp stötande spelare.

FÖRSVAR

 • En helt moderniserad skjutkonkurrens och blockeringssystem lyfter fram en arsenal av nya defensiva verktyg till ditt förfogande. Att spela kvävande försvar i omkretsen och i färgen har aldrig känts mer givande, vilket ger elitförsvarare förmågan att verkligen ändra resultatet av spelet.

SÄSONGER

Under fans-favoritupplevelser tillåter Seasons spelare att utöka och förbättra sina ambitioner långt efter spelets lansering.
Gratis för alla 2K22 spelare i MyTEAM, MyCAREER och The W [PlayStation®5 / Xbox Serie X | S] -lägen ger mer innehåll, fler belöningar och fler sätt att spela. Och i år kommer Seasons att introducera ett helt nytt sätt att höja din MyPLAYER och tjäna spännande MyPLAYER-priser i staden [PS5 ™ / XBS] och i grannskapet [PlayStation®4 / Xbox
One / Nintendo Switch / PC]. Mer information kommer att avslöjas om den växande Seasons-upplevelsen senare
i Augusti.

Mitt lag

MyTEAM för NBA 2K22 utvecklas som den ultimata upplevelsen för att bygga och tävla med ditt eget drömlag på dag 1, men det är inte allt. MyTEAM fortsätter att expandera när varje ny säsong sjunker.

MyTEAM: DRAFT

 • Gör sin efterlängtade retur i NBA 2K22, MyTEAM: Utkast har du att välja en komplett lineup från en ständigt uppdaterad pool av spelare. Tävla med din nya serie i multiplayer-spel online för att få belöningar för din MyTEAM-samling.

Upplev utvecklingen av MyTEAM

 • Under hela året NBA 2K22, nya utmaningar, belöningar och evenemang gör varje säsong fräsch och unik i MyTEAM. Utöver de många nya funktionerna som debuterar i MyTEAM på dag 1, kommer ännu fler tillägg under hela året, inklusive ett originalt nytt spelläge under semestern.

CROSS-GEN FRAMGÅNG & SAMLING

 • Medan NBA 2K22 kommer att erbjuda två unika basketupplevelser över de två konsolgenerationerna, MyTEAM-framsteg och samlingar kan överföras mellan konsoler som är inom samma plattformsfamilj [dvs. PlayStationⓇ4
 • till PlayStationⓇ5 och Xbox One till Xbox Series X | S – och vice versa]. VC-plånbok, MyTEAM Point och MyTEAM Token-saldon kan också överföras inom samma konsolfamiljer.

NY Stad [PS5 / XBS] & NY NÄRHET [PS4 / XB1 / NSW / PC]

 • Det största basketbollssamfundet på nätet får två mycket olika makeover NBA 2K22. PS5 och Xbox Series X | S 2K22 spelare kommer att kliva upp och lägga in en helt ny version av staden; PS4, Xbox One, Nintendo Switch och PC 2K22 spelare kommer att tävla medan de seglar ut på öppet hav. Ta dina bästa MyPLAYER-byggnader och uttrycka dig genom både ditt spel och din stil i varje unik onlineupplevelse.

EN LEVANDE, ANDANDANDE STAD [PS5 / XBS] –

 • Gå in i en helt ny stad full av liv, aktivitet och interaktivitet. NPC (icke-spelbara karaktärer) fylla i den fräscha City-layouten, medan MyPLAYERs från hela världen tävlar på den högsta nivån av lekbasket. Ett helt nytt Quest-system för 2K22 engagerar MyPLAYERs med kreativt innehåll samtidigt som det erbjuder nya sätt att höja sig och tjäna belöningar i denna omprövning av PS5- och Xbox Series X | S-basketsamhällen.

ALTERNATIV FÖR MATCHMAKING I STADEN [PS5 / XBS]

 • Staden öppnar upp nya och snabbare alternativ för att komma in i online-band. MyPLAYER kan ange utvald matchmaking byggnader som ska placeras i omedelbar konkurrens. Matchmaking-sessioner kommer att finnas tillgängliga för ett antal speltyper och kommer att bidra till Allt MyPLAYER framsteg.

ALLT OM 2K CRUISE [PS4 / XB1 / NSW / PC]

 • På PS4-, Xbox One-, Nintendo Switch- och PC-plattformar, NBA 2K spelare kommer att visa upp och tävla i en helt ny, dedikerad basketgemenskap – ett grannskap byggt på ett rymligt däck på ett seglingskryssningsfartyg. Utforska och hoppa i nautisk lyx, och när kryssningen hamnar i exotiska platser under hela säsongen, gör din väg till Excursion-räknaren för att delta i Shoreside Events – allt äger rum helt utanför fartyget!

FLER NYHETER KOMMER

 • Fler nya funktioner, mer nytt innehåll väntar på alla MyPLAYER i både den helt nya staden och den nya 2K22 Grannskap. Håll koll på i början av september för att upptäcka mer.

MyCAREER

 • I NBA 2K22 för PS5 och Xbox Series X | S, MyCAREER och den helt nya staden blir en i en banbrytande berättelseupplevelse för NBA 2K. Ge dig ut på din personliga resa till proffsen – ett spretande MyCAREER-liv – genom att utforska staden, se nya och välbekanta ansikten och sätta dig fram till spännande nya höjder. Spelare på PS4, Xbox One, Nintendo Switch och PC kommer att spela ut det nya 2K22 berättelse i en dedikerad, traditionell MyCAREER-upplevelse.

Dolda talenter [PS5 / XBS]

 • I NBA 2K22, drömmar och ambitioner i MyCAREER sträcker sig bortom trägolv; spelare kan nu bedriva sidosatsningar att bygga en profil i lukrativa och trendiga utrymmen. Borsta upp mot modevärlden, där reklamkonsten kommer att driva din framgång som en mogul. Eller engagera dig i hiphop-branschen, där din musiktalang öppnar en spännande fil i branschen.

INGEN PLATS SOM HEMMA [PS5 / XBS]

 • Att flytta upp i den professionella världen innebär att du utökar din livsstil i hemmet. Centralt i din MyCAREER-berättelse och framsteg representerar ditt personliga nav din plats i resan till NBA. När din profil och dina ambitioner höjs, kommer också din hemmabas i staden.

MER TILL RESAN

 • MyCAREER i NBA 2K22 kommer att ha nya ansikten och engagerande berättelser, och i år, att bli utkast till NBA är bara början på din basketberättelse. Mer kommer att avslöjas om den nya MyCAREER-upplevelsen i början av september.

MyNBA / MyWNBA [PS5 / XBS]

 • I NBA 2K22 handlar lagledningen om mer än bara spelarna på banan; det handlar om personalen som speider dem, tränar och coacha dem. MyNBA / MyWNBA-spelare kan bygga den vinnande franchisen genom att se till att bemanningen är lika stark som ramen. Mer information kommer att delas i början av september för hur MyNBA / MyWNBA kommer att förbättra och expandera.

Vem som helst, var som helst: Första avslöjandet av Helt nya NBA® 2K22-funktioner

Nya funktioner inkluderar en banbrytande berättelse upplevelse som ser att MyCAREER and the City samlas, tillsammans med speluppdateringar på domstolen och mycket mer

Idag, 2K avslöjade en första titt på några av de nya funktionerna som kommer till NBA 2K22, med fler djupdyk som kommer i augusti och september, för att avslöja ännu mer av vad som är nytt i nästa version av det bästsäljande NBA basket simulerings videospel.

Kolla in NBA 2K22 funktionen avslöjar Courtside Report för hela avslöjandet här: https://nba.2k.com/courtside-report/nba-2k22-features-update-1

 • Spelet – Spelrörelser på banan ger spelare mer kontroll över hur de gör bollen för att förbättra offensiva drag och kombinationer och hur de motverkar dessa drag i det defensiva slutet.
 • Säsonger – Tvärtom fans-favoritupplevelser kommer Seasons att låta spelare utvidga och förbättra sina ambitioner långt efter spelets lansering med mer innehåll, fler belöningar och fler sätt att spela;
 • Mitt lag – En utvecklad upplevelse ger MyTEAM-spelare fler sätt att bygga och tävla med sina egna drömlag. Nya utmaningar, belöningar och evenemang gör varje säsong fräsch och unik;
 • Ny Stad * – Det största basketmiljön online är att få en makeover. Gå in i en helt ny stad full av liv, aktivitet, och interaktivitet;
 • Nytt Grannskap – På PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch och PC-plattformar kommer spelare att tävla i ett helt nytt Neighborhood byggt på ett rymligt däck på ett seglingskryssningsfartyg
 • Min karriär – Helt nya City * och MyCAREER blir en i en banbrytande berättelseupplevelse på PlayStation®5 och Xbox Series X | S-konsoler;
 • MyNBA* & MyWNBA* – Bygg en vinnande franchise genom att se till att bemanningen är lika stark som ramen.

NBA 2K22 släpps i september 10 för PlayStation 5 och PlayStation 4, Xbox Series X | S och Xbox One, Nintendo Switch,
och PC-plattformar. För mer information, besök NBA 2K22 tjänsteman webbplats.

Utvecklat av Visual Concepts, NBA 2K22 är betygsatt E för alla från ESRB.

Följ NBA 2K
Tick tack, Instagram, Twitter, Youtube, och Facebook för den senaste NBA 2K22 Nyheterna.

Visual Concepts är en 2K-studio. 2K är ett helägt publiceringsetikett av
Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO).

PlayStation
5 eller Xbox Series X | S krävs för att spela den nya generationens version av NBA 2K22.

Redaktör / Art director at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!