Back 4 Blood kommer att släppas på bara några korta månader, och utvecklaren Turtle Rock Studios har släppt en helt ny trailer för spelets PC-version. Trailern visar upp ett antal funktioner som spelare kan förvänta sig av den här versionen av spelet, inklusive 4K-upplösning, NVIDIA DLSS, stöd för ultrabrett och multi-monitor, obegränsad bildruta, anpassningsalternativ och mer. Det är en riktigt imponerande trailer, och det gör ett utmärkt jobb som visar hur spelet kommer att se ut på plattformen. Allt material från trailern fångades på PC-byggnaden, så det borde också vara en ganska korrekt representation.

Trailern finns längst upp på denna sida eller i Tweet inbäddad nedan.

Medan den nya trailern specifikt lyfter fram PC-versionen av spelet, nämns det också cross-play, vilket borde vara av intresse för dem som planerar att plocka upp en konsolversion av Back 4 Blood. Titeln kommer att innehålla både fyra spelare co-op och åtta spelare PvP-lägen, och åtgärden ser ganska intensiv ut!

För de som inte känner till spelet är Back 4 Blood en andlig efterträdare till Left 4 Dead-serien, som Turtle Rock också utvecklade. Valve äger rättigheterna till Left 4 Dead, men Back 4 Blood kommer att behålla ett antal element som fans älskade med serien, samtidigt som de kommer med nya funktioner, till exempel Corruption Cards. Det nya spelet äger rum i en värld där mänskligheten har förvandlats till varelser som kallas “Ridd”. När spelare arbetar för att eliminera dessa varelser kommer de att ta rollen som en grupp som heter “Cleaners”.

Back 4 Blood kommer att släppas den 12 oktober på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S och PC senare i år. En öppen beta för spelet börjar den 12 augusti.

Redaktör / Art director at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!