Apex Legends ‘World’s Edge kommer att genomgå några ganska betydande förändringar under säsong 10, och några örnögda fans har upptäckt vad som verkar vara linbanor.

När den aktuella Apex Legends-säsongen snart avslutas ser många av spelets spelare fram emot säsong 10: Emergence.

Medan den nya Legend (Seer) och Rampage LMG kommer att rubriken den senaste uppdateringen, gav Respawn också fansen en smygtitt på ett antal kartförändringar som kommer att komma till World’s Edge. I själva verket vet vi redan att Train Yard, Refinery och Sorting Factory alla kommer att få några större tweaks.

Även om detaljer har varit ganska knappa har det inte hindrat örnögda fans från att gräva i det aktuella materialet och de officiella skärmdumparna. En av de mest spännande tillskotten till World’s Edge verkar förmodligen vara introduktionen av linbanor.

Dessa nya funktioner kan drastiskt skaka upp hur spelare korsar sin omgivning och samtidigt lägga till ytterligare ett vertikalt lager i slagsmål.

Apex Legends-linbanor sågs under säsong 10

Som vi nämnde tidigare kommer Sorteringsfabriken att få många förändringar under säsong 10. Om man ska tro på de tidiga läckorna från Shrugtal kommer denna populära POI att vara nedsänkt i lava. Detta gör det uppenbarligen ganska svårt för spelare att navigera när de letar efter byte eller slåss mot fiendens trupper.

För att göra det här området lättare att navigera ser det ut som att Respawn har infört ett linbanesystem som spelare kan använda för att säkert korsa den gigantiska lavapoolen nedan. Medan vi bara har en skärmdump att ta bort, ser det ut att bli totalt två linbanor.

Spelare kommer sannolikt att behöva tappa det för att få tillgång till den här nya funktionen, särskilt eftersom de sannolikt kommer att ge trupper en anständig utsiktspunkt för att stråla fiendens spelare.

Vi kommer troligen se linbanorna i aktion när Respawn släpper trailern för säsong 10, men för tillfället är bilden ovan allt vi behöver gå av.

Redaktör / Nyhetsskribent | + posts

Om jag inte jobbar eller spenderar tid med familjen spelar jag förmodligen. Några av mina senaste favoritspel jag har spelat är Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion och Ghost of Tsushima.

Har även varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt.