Spelnyheter

Idag var lanseringen av Horizon Zero Dawn till pc, och även om många PC-spelare har haft glädje av spelet i sin öppna värld har krascher och buggar förhindrat andra från samma upplevelse. Utvecklare Guerrilla Games har utfärdat en uppdatering om att de tittar på de negativa rapporterna.

ANNO: Mutationem kommer att lanseras för PlayStation 4 och PC via Steam i december, meddelade utgivaren Lightning Games och utvecklaren ThinkingStars.

Tesla Force Early Access

lördag, 08 augusti 2020

Det finns elektricitet i luften när 10tons Ltd tillkännager Tesla Force-frisläppandet av Early Access, eftersom denna "rogue-lite top-down shooter" nu kan upptäckas på GOG.com och Steam.

Petroglyph har släppt den andra stora uppdateringen för Command & Conquer Remastered som lägger till stöd för LAN-spel. LAN Play kan nås direkt från huvudmenyn och inkluderar möjligheten att spela LAN-spel med aktiverade mods och över vissa VPN-nätverk.

Terrible Posture Games, studion bakom Tower of Guns and Mothergunship, har meddelat 3 out of 10, en "episodisk spelbar sitcom om livet i världens värsta spelutvecklingsstudio.

NBA 2K21 Gameplay Trailer

fredag, 07 augusti 2020

2K Games har släppt den första gameplay-trailern för den nuvarande genversionen av NBA 2K21.

Softstar Entertainment har släppt en fem-minuters bosskampspelvideo för Xuan-Yuan Sword VII.

Utgivaren Devolver Digital och utvecklaren Croteam har försenat Serious Sam 4 från den tidigare planerade augustiutgivningen till 24 september.

Codemasters har släppt en ny videospel av DIRT 5 med en första titt på ett "Ice Breaker" -händelse. Här är en översikt över bilderna via Codemasters:

Gearbox presenterade nio minuter av Godfall PlayStation 5-spelning under Sonys State of Play på torsdag.

Cyberpunk 2077-utvecklaren CD Projekt Red har meddelat planer för en andra utgåva av sina Night City Wire-presentationer.

Vem är online

Vi har 93 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Destroy All Humans! Remake
  tisdag, 04 augusti 2020
  Destroy All Humans! Remake

  Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

 • Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio
  måndag, 03 augusti 2020
  Obsidian kanske är Xbox's viktigaste studio

  Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

 • Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded bästa startvapen - Rotten Larva Blade position

  De första vapnen du lär dig att skapa i Grounded är svaga och spröda, men det finns andra sätt att försvara dig själv som du bara måste se lite hårdare på.

 • Grounded - Hur man använder en Sap Catcher
  söndag, 02 augusti 2020
  Grounded - Hur man använder en Sap Catcher

  Sap är en oerhört viktig resurs i Grounded som används i massor av hantverkrecept, men det krävs mycket arbete för att samla in stora mängder på egen hand.

 • Ghost of Tsushima
  tisdag, 28 juli 2020
  Ghost of Tsushima

  Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click