SK Gaming förlänger e-sportparternskap med EPOS

SK Gaming förlänger e-sportparternskap med EPOS

16 visningar
0
Pheromones

SK Gaming förlänger e-sportparternskap med EPOS

För tredje året i rad kommer de världsberömda e-sportatleterna från SK Gaming att vara utrustade med de bästa ljudprodukterna på marknaden som en följd av det förlängda samarbetet med EPOS.

EPOS levererar högkvalitativa ljudprodukter byggda på avancerad teknologi, som hjälper dig att nå din fulla potential genom att skapa den perfekta in game-upplevelsen. Genom att säkerställa varje liten detalj i ljudbilden och leverera klar och tydlig röståtergivning, kan EPOS’ produkter vara den avgörande skillnaden mellan vinst och förlust.

SK Gaming ser fram emot att ännu en gång dra nytta av EPOS’ 115 års erfarenhet inom utveckling av ljudteknologi och förlänga samarbetet som stod till grund för en av de första co-brandade produkterna inom e-sport: det legendariska Sennheiser PC 160 SK Gaming Edition-headsetet.

”Vi är mycket glada över att starta ett nytt äventyr med EPOS och fortsätta det fantastiska samarbetet med ett team som vi redan känner så väl. EPOS kommer att fortsätta hjälpa oss med fantastiska högkvalitativa ljudprodukter för alla våra spelare världen över. Vi är lyckliga över att återigen ingå partnerskap med ett så starkt varumärke,” säger Alexander T. Müller, CEO på SK Gaming.

”Vi är ärade över att kunna förlänga vårt långa partnerskap med SK Gaming och stöda deras professionella arbete över hela världen. Våra e-sportpartnerskap ger oss möjlighet att arbeta tillsammans med några av världens absolut bästa lag och hjälpa dem prestera deras bästa och nå nya höjder. SK Gaming har ett imponerande namn inom esportvärlden och vi är spända över att igen samarbeta med dem,” säger Andreas Jessen, Senior Director of Product Management and Marketing, Gaming, EPOS.

SK Gaming kommer att använda EPOS I SENNHEISER-produkter under streamingtillfällen och under kommande turneringar. EPOS-logotypen kommer också att vara en del av den officiella 2020 SK Gaming-tävlingströjan. EPOS och SK Gaming kommer att fira det nya samarbetet med giveaways och mer information vid en senare tidpunkt.

Om SK GAMING

SK Gaming är en av de ledande esportorganisationerna och ett av de mest igenkända varumärkena inom tävlingsinriktad gaming. Sedan grundandet 1997, då under namnet Schroet Kommando, har SK Gaming växt från att vara en grupp passionerade vänner till en framgångsrik esportverksamhet med kontor i Köln och Berlin. Under de senaste två årtiondena har SK Gaming vunnit över 60 Major-titlar och miljoner i vinstpengar fördelade på en mänga olika discipliner. SK Gamings lag och spelare tävlar bland annat i League of Legends European Championship, Prime League, Clash Royale League, Brawl Stars Championship och FIFA eWorld Cup.

Om EPOS

EPOS är ett danskt ljudföretag som utvecklar och säljer premiumprodukter till företag och gamers över hela världen. Det nyetablerade företaget levererar ljud- och videolösningar av hög kvalitet baserat på ledande och avancerade teknologier, specialutvecklat för Enterprise Solutions och Gaming, med design, teknologi och prestanda som de viktigaste parametrarna.

Etableringen av EPOS är baserat på beslutet att låta företagssegmenten i konsortiet – känt som Sennheiser Communications – mellan Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG och Demant A/S utveckla sig i nya konstellationer. Jämsides introduktionen av en ny EPOS-produktportfölj kommer det danska företaget att fortsätta sälja den nuvarande Sennheiser Communications-portföljen som en co-brandad produktlinje med namnet EPOS | SENNHEISER.

Som en del av Demant Group – en världsledande koncern inom ljud- och hörselteknologi – bygger EPOS på mer än 115 års erfarenhet inom innovation och ljud. EPOS har huvudkontor i Köpenhamn, Danmark och är aktiva globalt med kontor och partners i fler än 30 länder.

Få mer information om EPOS på www.eposaudio.com.

Pheromones
Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *