PS5-design visas före Sony PlayStation 5-evenemanget

PS5-design visas före Sony PlayStation 5-evenemanget

22 visningar
0
Pheromones

Idag är den stora dagen PlayStation-spelare har väntat på. Det beror på att kl 13:00 PDT / 21:00 BST håller Sony sitt PlayStation 5-evenemang med titeln “PS5 – The Future of Gaming”.

PlayStation 5-evenemanget är så spännande att det kommer att vara första gången Sony visar upp PS5-spel och förhoppningsvis själva PS5-konsolen, som fram till denna punkt förblir hyllad i mysterium.

Till skillnad från Xbox Series X, som spelarna nu vet allt om, har PS5-konsolen ännu inte visats alls, med bara sin DualSense-styrenhet avslöjad.

Tja, med bara några timmar innan den officiella PS5-händelsen har en ny konceptdesign kommit på internet och det ger oss vårt färskaste blick än på hur PlayStation 5 kan se ut.

PS5 i den här videonkom från ConceptCreator, som föreställer PlayStation 5 som kommer med en elegant tvåtonad design, med matt grå och svart sammanfogande med en delvis vit eller svart topplatta, som i sig själv är emblazonerad med PlayStations karakteristiska x , cirkel-, triangel- och fyrkantiga knappsymboler.

Pheromones

Konsolens topp är separerad med en glödande ljusstång, som visas utstrålar ett blått ljus.

Medan vi inte ser baksidan av konsolen, och därför inte kan se vilka portar den erbjuder, visas framsidan med två USB-anslutningar.

PS5-konsolen visas med den fantastiska tekniska demon från den senaste Unreal Engine 5 Epic Games-utställningen, som uppenbarligen kördes direkt på PS5-hårdvara utan någon pre-rendering.

Tror vi att den verkliga PS5 kommer att se ut så här? Förmodligen inte, men det är fortfarande uppfriskande att se hur spelare ser för sig nästa genkonsol inför sin officiella lansering, och det finns några fina designdetaljer i denna render.

Förhoppningsvis kommer vi äntligen att se den officiella PlayStation 5 vid dagens stora evenemang, som kan ses i sin helhet när tiden kommer direkt nedan:

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *