PlayStation VR 2 kommer ut 2020, säger en utgivare?

PlayStation VR 2 kommer ut 2020, säger en utgivare?

14 visningar
0
Pheromones

Under ett tag så fanns det rykten om att tillsammans med PlayStation 5, PlayStation 2 VR-modellen också kommer att släppas. Antagandet bekräftades nyligen av utgivaren av Immersive VR Education (Apollo 11 VR och Titanic VR). Företaget släppte en finansiell rapport som nämner det nya Sony VR-headsetet.

PlayStation VR kan enkelt kallas marknadens mest framgångsrika premium-virtuella verklighetshörlurar. Enligt de senaste uppskattningarna såldes 5 miljoner enheter (försäljningen av den ledande konkurrenten Oculus Rift uppgick till cirka 1,5 miljoner enheter). Men PlayStation VR har aldrig erbjudit de mest avancerade funktionerna, den största fördelen med PS VR var dess kompatibilitet med PS4, men Sony kommer så småningom att behöva uppgradera sin VR-teknik för att förbli konkurrenskraftig.

“2020 kommer Sony att släppa PlayStation 5 och en ny version av PlayStation VR-headsetet (PSVR), som ytterligare kommer att utöka den avancerade VR-användarbasen – gruppen avser att stödja den här enheten med sitt nuvarande programvarupaket,” sa Immersive Det sade VR Education Ltd i en rapport.

Tillbaka i mars 2019 antydde Sony Senior VP för FoU, Dominic Mallinson, att företaget kan släppa flera andra-gen PlayStation VR-modeller som innehåller nya funktioner som trådlös anslutning och ögonspårning.

Enligt de senaste läckorna kommer den officiella presentationen av PlayStation 5 att äga rum i februari och företaget kan också avslöja en ny version av PlayStation VR.

Pheromones
0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra